Nämä kaupat ja ostoskeskukset pysyvät kesällä auki joka päivä Aurinkorannikolla

Rahan tuhlaaminen helpottuu kesäaikaan, kun suurin osa Espanjan Aurinkorannikon turistivetoisten kaupunkien kaupoista palvelee myös sunnuntaisin.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika
Ostoksille pääsee kesällä Espanjan Aurinkorannikolla joka päivä, myös sunnuntaisin 30. syyskuuta 2024 saakka.

Kesäkausi on alkanut Espanjan Aurinkorannikolla, ja matkailijoiden määrän noustessa myös kauppojen aukioloajat vapautuvat korkean sesongin ajaksi.

Isot kaupat ja ostoskeskukset ovat avoinna seitsemänä päivänä viikossa 30. syyskuuta saakka 10 eri alueella Aurinkorannikolla. Andalusian itsehallintoalue on antanut näille turismivaltaisille kaupungeille erityisluvan sunnuntaiaukioloihin. Kaupungit ovat Fuengirola, Estepona, Benalmádena, Málaga, Manilva, Marbella, Mijas, Rincon de la Victoria, Torremolinos ja Nerja.

Miramar ja Carrefourit palvelevat nyt myös sunnuntaisin

Málagan kaupungin isot ostoskeskukset kuten Larios Centro, Málaga Plaza, Rosaleda, Vialia Malaga-Estacion Maria Zambrano, Los Patios, Plaza Mayor, Malaga Nostrum, Muelle Uno ja McArthur Glen Designer Outlet ovat avoinna läpi kesän joka päivä.

Samoin Fuengirolan Miramar, Benalmádenan Puerto Marina Shopping, El Corte Inglés -tavaratalot Mijasissa ja Marbellassa, Marbellan La Cañada, Torremolinosin Centro Comercial Costasol Centro.

- Mainos -

Rahaa saa tuhlata joka päivä myös Ikean, Leroy Merlinin, Conforaman ja kaikkien Carrefour-hypermarkettien kassoilla.

Fuengirolan tunnettu ostoskeskus Miramar on koko kesän auki 30. syyskuuta saakka seitsemänä päivänä viikossa.

Mercadona avaa sunnuntaisin heinäkuusta lähtien

Alle 300 neliömetrin kaupat saavat myös olla kesän auki joka päivä Andalusiassa, jos itse niin haluavat ja päättävät.

Ruokakaupoista sen sijaan Espanjan suurin marketketju Mercadona ei ole avoinna sunnuntaisin vielä kesäkuussa. Mediatietojen mukaan Mercadonan suosituimmilla turistialueilla sijaitsevat kaupat kuitenkin palvelevat myös sunnuntaisin 30. kesäkuuta alkaen syyskuun loppuun saakka. Sunnuntaiaukiolo ei kosketa kaikkia Mercadonan 1.617 myymälää Espanjassa.

Lidl on avoinna jo nyt myös sunnuntaisin, samoin Aldi. Pienemmistä ketjuista esimerkiksi suurin osa Dia-marketeista on sunnuntaisin auki.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *