Maailmankuulu Cirque de Soleil tuo klassikkoshownsa Málagaan

Upea ja vaikuttava koko perheelle sopiva Alegría-show nähdään Espanjan Aurinkorannikolla kesäkuun ajan.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika

Maailman tunnetuin ja suurin sirkusspektaakkelien luoja Cirque du Soleil saapuu Espanjan Aurinkorannikolle. Aurinkosirkus tuo Málagaan legendaarisen Alegría-esityksensä.

Show pyörii Málagan messualueella Recinto Ferial Cortijo de Torresissa 31. toukokuuta ja 30. kesäkuuta välisenä aikana.

Alegrían ensi -ilta oli vuonna 1994 ja siitä on tullut yksi rakastetuimmista Cirque du Soleil -esityksistä. Se on kiertänyt maailmaa ilahduttaen yli 14 miljoonaa katsojaa 255 kaupungissa ja yli 40 maassa.

Alegría on kaikkien aikojen Cirque du Soleil -klassikko, johon aina uusi sukupolvi rakastuu. Kuninkaansa menettäneen valtakunnan ytimessä Alegría todistaa vanhan järjestyksen ja nuorten välistä valtataistelua. Alegría avaa koskettavan kiehtovan kokemuksen, joka on täynnä iloista maagista tunnetta, järjestäjät maalailevat värikkäästi.

- Mainos -

Cirque du Soleil (suomeksi Aurinkosirkus) on perustettu vuonna 1994. Cirque du Soleil ei käytä esityksissään eläimiä vaan korostaa ihmisten käyttöä esiintyjinä. Sen esitykset yhdistävät uuden sirkuksen tavoin useita eri elementtejä, sirkustaitoja, tanssia, teatteria ja eri musiikkityylejä oopperasta rockiin.

Esitykset sisältävät monenlaisia artisteja: notkeustaiteilijoita, vauhtiakrobaatteja, käsilläseisojia, jonglööreitä, klovneja, ilma-akrobaatteja (esimerkiksi trapetsitaiteilijoita, vertikaali- ja kangastaiteilijoita), mahtuupa joukkoon voimamiehiä sekä taitouimareitakin. Esiintyjien asut ovat hyvin värikkäitä ja luovia, mikä luo sadunomaista ilmapiiriä.

Cirque du Soleilin esiintyjäkaartiin on kuulunut myös suomalaisia esiintyjiä. Esimerkiksi ilma-akrobaatti Pauliina Räsänen oli kiinnitetty Alegría-esitykseen vuosina 2002–2007.

Cirque de Soleil.

Jättitelttaan mahtuu yli 2.000 katsojaa

Alegría-esityksen musiikki Málagassa esitetään livenä. Yhtyeessä on viisi muusikkoa ja kaksi laulajaa. Luvassa on upea sekioitus elektronista ja rock-musiikkia ”akustisilla ja orkesterielementeillä, kaikki synkronoituna akrobatian kanssa”.

Cirque du Soleilin komeasta sirkusteltasta käytetään nimeä Big Top. Kupoli on 19 metriä korkea ja sen halkaisija 51 metriä, ja rakennetta tukevat 25 metriä korkeat teräsmastot. Telttaan mahtuu 2.400 katsojaa.

Edellisen kerrran sirkusteltta koristi Aurinkorannikon pääkaupunkia viisi vuotta sitten, jolloin Cirque de Soleil esitti Málagassa Kooza-showtaan.

Málaga on esityksen toinen pysäkki Espanjassa Barcelonan jälkeen.

- Mainos -

Alegría-show kestää väliakoineen reilut 2 tuntia. Liput maksavat alk. 43 euroa ja niitä voi varata tästä (Cirque de Soleilin verkkokauppa).

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *