Uudet kolumnistit ovat monelle tuttuja: Jethro, Heli, Henkka, Kale…

Heli Palsanmäki, Kale Puonti, Henry Aflecht ja Jethro Rostedt aloittavat Fuengirola.fi:n uusina kolumnisteina.

Fuengirola.fi vahvistaa sisällöntuotantoaan entisestään, kun vuoden 2024 kunniaksi lehdessä ja verkossa aloittaa mielenkiintoinen joukko julkisuudesta tunnettuja, Aurinkorannikolla vaikuttavia kolumnistipersoonia.

Teräväkynäisinä kolumnisteina Fuengirola.fi:hin kirjoittavat tv:stä tuttu huutokauppatähti Heli Palsanmäki, menestyskirjailija Kalevi “Kale” Puonti, hyväntekijänäkin tunnettu median moniottelija Henry Aflecht sekä yrittäjä ja tv-kasvo Jethro Rostedt.

Lue myös: Ani Paananen: ”La Promesa koukutti ja aiheutti niskajumin”

Lisääkin vahvistuksia on tulossa.

- Mainos -

– Olen iloinen, että Fuengirola.fi:n avustajaperhe kasvaa ja voi hyvin. Lukijapalautteen mukaan kolumneistatykätään ja niitä kaivataan, Fuengirola.fi:n päätoimittaja Jari Peltomäki sanoo.

– Vanhat tutut kolumnistit eivät ole katoamassa minnekään, vaan lehdestä ja verkosta voi jatkossakin lukea Aurinkorannikolla vaikuttavien eri ammattikuntien ja alan osaajien asiantuntevia ja tunteitakin herättäviä kirjoituksia.

Lue myösPauli Uusi-Kilponen: ”Suomen sähkömarkkinat ovat muuttuneet rajusti”

Laaja kirjo vaikuttajia

Fuengirola.fi:n kolumnisteina on iso joukko espanjansuomalaisia, jotka edustavat esimerkiksi terveyttä, hyvinvointia, asumista, sosiaali-ja opetusalaa, politiikkaa ja yhteiskuntaa, urheilua ja viihdettä.

Laaja kirjo yhteiskunnan eri vaikuttajia pysyy Fuengirola.fi:n kirjoittajina.Jokaisessa painetussa lehdessä suosittuja kolumneja on useampi, ainakin 4-5.

– Hakemalla lehden Aurinkorannikon lukuisista noutopisteistä, lukemalla näköislehteä tai käymälläsäännöllisesti verkossa pysyy hyvin kärryillä kolumnistienkin hengentuotoksista, päätoimittaja vinkkaa.

Lue myös: Tia Raunio kertoo: näin sosiaalityö jatkuu Aurinkorannikolla

Huomioita arjesta ja mielipiteitä elämänmenosta

Uudet kolumnistit aloittavat vuorollaan niin, että ensimmäisenä sanansäilää käyttää Pasilan Myrkky -kirjoistaan ja Manni-tv-sarjastaan tuttu Kale Puonti.

- Mainos -

Talvisin Aurinkorannikolla Aki-miehensä kanssa viihtyvä Heli Palsanmäki löytää kolumneilleen aiheita arkisesta elämästä. Elämäniloinen Heli lupaa aitoja huomioita Espanjan-arjesta ja fiiliksistä.

Henry Aflechtilta ja Jethro Rostedtilta sen sijaan on varmasti lupa odottaa vahvoja mielipiteitä ja avauksia suuntaan jos toiseen.

Lue myös: Kale Puonti naputtelee hittikirjansa Aurinkorannikolla: ”Olen vireä Fuengirolan eläkeläinen”

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...