Tervetuloa DNA:n tiimiin Fuengirolaan!

Haluatko työskennellä inspiroivassa ja kannustavassa työympäristössä Espanjan auringon alla? DNA etsii nyt uusia työntekijöitä Fuengirolan toimipisteeseensä!

2 min lukuaika

DNA:lla on yhteensä 11 Callcenteriä, joista 10 sijaitsee Suomessa ja yksi Fuengirolassa. Työnkuva on samanlainen kaikissa toimipisteissä, joten pääset osaksi tuttua ja toimivaa tiimiä.

Miksi DNA Fuengirolassa?

Erinomainen työyhteisö

Meillä DNA:lla vallitsee rakentava ja kehittävä ilmapiiri, jossa yhteistyö Suomen toimipisteiden kanssa on tiivistä ja päivittäistä. Saat jatkuvaa tukea ja voit jakaa ideoita ja kokemuksia kollegoiden kanssa yli maarajojen.

DNA:lla töissä on tutkitusti kivaa, ja työyhteisö puhaltaa yhteen hiileen. Asiantuntevat esimiehet tukevat sinua työssäsi ja ohjaavat läpi haasteiden. Ilmapiiri toimistolla on rento ja positiivinen.

Helppo tulla mukaan

Fuengirolaan on helppo asettua ja liittyä osaksi iloista ja energistä tiimiämme. Autamme sinua kaikissa käytännön asioissa ja varmistamme, että tunnet olosi kotoisaksi heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

- Mainos -

Kannustavat edut

Kiinteän pohjapalkan ja myyntiprovisioiden lisäksi tarjoamme myyjillemme ja toimistohenkilökunnallemme erilaisia myyntikilpailuja, joilla voit voittaa upeita palkintoja. Näin varmistamme, että työskentely DNA:lla on aina motivoivaa ja palkitsevaa.

Hyvä palkka ja joustavat työajat

Keskituntipalkka on yli 20 €, ja työpäivät ovat kuuden tunnin pituisia. Työtä tehdään 30 tuntia viikossa, kuuden tunnin työvuoroissa. Palkka koostuu pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta. Onnistuminen työssä mahdollistaa huomattavasti takuupalkkaa korkeammat ansiot, ja meillä tienataan keskimäärin 2500 €/kk, kuuden tunnin työpäivillä!

Fuengirolassa harrastat ympäri vuoden

Fuengirolassa pääset nauttimaan monimuotoisista harrastusmahdollisuuksista ympäri vuoden, kiitos pitkän lämpimän sesongin! Lisäksi alueella on paljon tekemistä koko perheelle aina vesipuistoista erilaisiin nähtävyyksiin.

Pohjoismaiden tehokkain puhelinmyyntiketju

DNA:lla kartoitetaan asiakkaan palvelutarpeet kokonaisvaltaisesti ja tarjotaan juuri hänelle sopivinta kokonaisratkaisua. Tästä syystä DNA:n myyntineuvottelijat tekevät tehokkaammin kauppaa kuin minkään muun operaattorin myyntiketju Suomessa tai muissa Pohjoismaissa.

Tunnetut ja laadukkaat tuotteet

Palvelumyyjänä pääset myymään DNA:n tunnettuja ja laadukkaita tuotteita, sisältäen DNA:n koko palvelu- ja tuotetarjonnan myynnin, kuten laajakaistat, tv-palvelut, puhelinliittymät, puhelimet, tabletit ja tietoturvapalvelut.

Kattava perehdytys

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä esimiesten ja mahtavan tiimin jatkuvan tuen. Kehittymistäsi tukevat myös jatkuvat koulutukset.

Tule ja liity osaksi DNA:n menestystarinaa! Lähetä hakemuksesi jo tänään ja ota askel kohti uutta ja jännittävää uraasi Fuengirolassa.

DNA – Yhdessä parempaan huomiseen

KATSO AVOIMET TYÖPAIKAT: barona.fi/tyopaikat/dna-fuengirola

- Mainos -
Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *