Benalmádenan kuuluisan eroottisen ”tyttöbaarin” tilalle tulee Lidl

Espanjan Aurinkorannikolla Torrequebradassa sijainnut yökerho tarjosi luksuspalveluja miehille, mutta nyt sen paikalle nousee ruokaa perheille tarjoava halpamarket.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika
Le Coq d'Or -yökerho sijaitsi hienossa huvilassa Benalmádenan Torrequebradassa. Eroottinen keidas purettiin viisi vuotta sitten. Kuvassa vasemmalla paikan vanha mainosjuliste.

Espanjan Aurinkorannikon yksi kuuluisimmista ja suosituimmista ”tyttöbaareista” oli Benalmadénassa miehiä hunajan lailla houkutellut eroottinen yökerho nimeltä Le Coq d’Or, suomeksi Kultainen kukko.

Se oli varakkaille miehille suunnattu luksusluokan eroottinen keidas, joka sijaitsi hienossa huvilassa Torrequebradassa, vastapäätä tunnettua Torrequebradan Casino-hotellia.

Kohteessa oli niin ”henkilökohtaisia baaripalveluja” tarjoava yökerho ja disko, huoneita sänkyineen kuin trooppisen puutarhan ympäröimä uima-allas.

Meiltä löydät parhaan ilmapiirin, joka takaa sinulle romanttisen illan. Tarjoamme sinulle live -esityksiä ja voit nauttia ihanteellisesta ja täydellisestä paikasta, joka ajattelee rentoutumistasi, Le Coq d´Or kuvaili kaunopuheisesti eroottissävytteisiä sisäiltöään.

- Mainos -

Luonnollisesti se oli myös suosittu polttareiden pitopaikka. Keidas oli auki aamukuuteen asti.

Espanjassa seksin ostaminen ja myyminen on laillista, jos siihen ei liity paritusta tai ihmiskauppaa. Sosialistinen pääministeri Pedro Sánchez on vannonut kieltävänsä prostituution maassa, mutta aie ei ole vielä toteutunut täysin. Vuonna 2022 Espanjassa kuitenkin kiellettiin kaikenlainen prostituution mainostaminen.

Lue myös: Espanja on Euroopan seksuaalisesti tyytyväisin maa – eniten myös yhden yön juttuja

Lidliä rakennetaan jo synnin pesän paikalle

Le Coq d’O -yökerho sulki ovensa viisi vuotta sitten, ja nyt ”synnin pesän” tilalle nousee aivan toisenlainen palvelutalo: saksalainen halparuokakauppa Lidl.

Rakennustyöt tontilla ovat jo alkaneet, mutta marketin tarkkaa avaamispäivää ei vielä ole ilmoitettu. Kyse on toisesta Benalmádenassa sijaitsevasta Lidlistä: ensimmäinen sijaitsee Avenida del Cosmos -kadulla.

Lidl avasi ensimmäisen liikkeensä Málagassa vuonna 1997, ja nyt maakunnassa on jo yli 30 supermarketia, pääasiassa rannikkokaupungeissa. Saksalaisjätillä on Málagan kaupungissa myös iso, vuonna 2009 avattu logistiikkakeskus, josta se toimittaa tuotteita Aurinkorannikon myymälöihin.

Andalusiassa LIldillä on yli 130 myymälän verkosto ja 3.400 työntekijää.

- Mainos -
Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *