Baronan uusi toimisto Aurinkorannikolla vihittiin käyttöön – tilaa yli 200:lle työntekijälle

Mijasin Las Lagunasiin on pitkään ja hartaasti rakennettu Baronan uusia toimitiloja. Nyt ne ovat viimein valmiit ja juhlavia avajaisia vietettiin keskiviikkona 22.5.

Antti Pekkarinen
Antti Pekkarinen
2 min lukuaika
Baronan uusien toimitilojen avajaisissa oli arvovaltaista väkeä, esimerkiksi Baronan toimitusjohtaja sekä Mijasin että Fuengirolan kaupungin johtoa. Kuvat ja video: Raija Kurkola.

Espanjan Aurinkorannikolla, Mijasin Las Lagunasissa juhlittiin keskiviikkona (22.5.) Baronan uusien, hienojen toimitilojen avajaisia.

– Onhan tämä hieno hetki niin Baronan henkilöstölle, kuin koko alueen suomalaisyhteisölle. Nyt meillä on mahdollisuus rekrytoida lisää väkeä, eikä homma jää ainakaan tilojen viihtyisyydestä kiinni, Baronan toimitusjohtaja Lassi Määttä iloitsee.

Avajaisiin saapui reilusti yli sata kutsuvierasta.

Monipuoliset toimitilat

Uusissa tiloissa on työpisteitä yli 200:lle työntekijälle. Lisäksi tiloissa on runsaasti erilaisia toiminnallisia yksiköitä ja viihtyisiä rentoutumistiloja.

– Meillä on reilun kokoinen sauna henkilöstön käytössä, sekä elokuvasali, jota voi käyttää myös kuntosalina. Lisäksi isolla ulkoterassilla on iso grilli, jossa on mahdollista valmistaa herkkuja, Espanjan palvelukeskuksen johtaja Marianne Eliasson kertoo.

Tiloissa on tilava sauna ja muita rentouttavia mahdollisuuksia virkistäytyä.

- Mainos -

Tilat on nyt vihitty virallisesti. Lopullinen käyttölupa tulee 1.6. ja ensimmäiset työntekijät aloittavat uusissa tiloissa 7. kesäkuuta.

Lue myös: Baronalle valmistumassa hulppeat toimitilat

Espanjaan lisää työvoimaa

Baronan toimitusjohtaja pitää yrityksen Espanjan osastoa jopa kokoaan tärkeämpänä yksikkönä.

– Meillä on Baronassa yhteensä noin 8.000 työntekijää. Espanjassa on tällä hetkellä reilut 350 ihmistä, eli ei kovin iso osuus prosentuaalisesti, mutta Espanja on toiminnallisesti paljon tärkeämpi kuin mitä henkilömäärä näyttää.

Avajaisissa oli mukavan juhlava tunnelma. Baronan toimitusjohtaja ja Espanjan palvelukeskusjohtaja kertovat videolla tunnelmista. Video: Raija Kurkola.

Kasvusuunnitelmat ovat jo olemassa.

– Tämän uuden toimitilan kanssa meillä on nyt Aurinkorannikolla kapasiteettia noin 600:lle työntekijälle. Kasvumme on tasaista, arvioisin, että parin kolmen vuoden sisällä koko kapasiteetti on käytössä. Sen jälkeen tarkastellaan tilannetta uudelleen, tarvitaanko vielä lisää tilaa, Määttä mietiskelee.

Työtilat on suunniteltu tarkasti. Avokonttoreissa jokaisella työntekijällä on rauhallinen, oma työtilansa käytössä.
Baronan toimitusjohtaja Lassi Määttä, palvelukeskusjohtaja Marianne Eliasson ja Mijasin hallintojohtaja Mario Bravo.

Jaa tämä artikkeli
2 kommenttia
  • Mikä rauhallinen se on, kaveri matalan sermin takana tai vieressä pölöttää puhelimessa, Susi sytyessään

  • Kyllä tuonne mahtuu helposti 1500 puhelinmyyjää eikä tarvii olla edes kokemusta ja se on ihan sama minne soittelee kunhan vaan soittaa peruspalkka tulee vaikka ei sais yhtään kauppaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *