Löydä uusi urapolkusi Espanjan auringon alta Baronan matkassa – yli 200 uutta työpaikkaa tarjolla!

Unelmoitko työskentelystä aurinkoisessa Espanjassa, upeiden maisemien ja rennon elämäntyylin ympäröimänä? Ympärivuotisessa auringonpaisteessa Välimeren rannalla.

3 min lukuaika
Baronan uudet toimitilat Mijasin Las Lagunasissa. (Kuvat: Rasmus Sjöberg)

Nyt sinulla on tilaisuus toteuttaa tämä haave, sillä Barona tarjoaa loistavia työmahdollisuuksia Fuengirolassa ja Mijasissa, Andalusian sydämessä.

Kasvava tiimi ja upeat uudet tilat

Barona on Suomen johtava henkilöstöpalveluyritys, joka työllistää jo 350 henkilöä Espanjan palvelukeskuksessa. Tavoitteena on rekrytoida 250 lisää lähitulevaisuudessa.

Baronan uusien toimitilojen avajaisia Mijasissa vietettiin toukokuun lopussa. Palvelukeskusjohtaja Marianne Eliasson piti avajaispuheen.

Uudet toimistotilat Mijasissa tarjoavat työntekijöillemme modernit ja mukavat puitteet. Tilat on suunniteltu työntekijöiden viihtyvyys mielessä pitäen ja niistä löytyy mm. sauna ja kuntosali, jotka tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen ja virkistäytymiseen työpäivän jälkeen. Näin varmistamme, että työntekijämme voivat nauttia työstä ja vapaa-ajasta tasapainoisesti.

Uudet toimitilat ovat näyttävät ja käytännölliset.

Monipuoliset työmahdollisuudet

Baronan työpaikat Espanjassa kattavat laajan kirjon eri aloja ja tehtäviä, tarjoten mahdollisuuden löytää juuri itselle sopivan työn. Työntekijämme toimivat asiakaspalvelun, myynnin ja teknisen tuen parissa.

- Mainos -
Työn ohessa Baronan uusissa tiloissa on kiinnitetty erityisesti huomiota viihtyvyyteen.

Kielitaito avainasemassa

Pääasiallisesti haemme henkilöitä, jotka hallitsevat suomen kielen. Ruotsin kielen osaaminen on plussaa, sillä palvelumme suuntautuvat pääosin pohjoismaisille markkinoille. Muiden kielten taito katsotaan eduksi ja se avaa mahdollisuuksia monipuolisempaan tehtäväkenttään ja urakehitykseen.

Monikulttuurinen työympäristö antaa mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta sekä kielten että kulttuurien osalta. Meillä voit hyödyntää kielitaitoasi ja kartuttaa kokemusta kansainvälisessä työympäristössä.

Elämä Espanjassa – aurinkoa ja elämyksiä

Espanja tarjoaa upean ympäristön työn ja vapaa-ajan tasapainottamiseen. Fuengirolan ja Mijasin idylliset kaupungit sijaitsevat Costa del Solin alueella. Alue tunnetaan upeista rannoistaan ja rennosta elämäntyylistään. Työntekijämme nauttivat auringosta ympäri vuoden ja alueen monipuolisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista. Paikallinen kulttuuri, herkullinen ruoka ja vieraanvaraiset ihmiset tekevät elämästä Espanjassa ainutlaatuisen kokemuksen.

Fuengirolan rantaviiva ylhäältä kuvattuna. Kaupungissa on 7km hiekkarantaa.

Barona tukee uutta alkua

Muutto uuteen maahan on aina suuri askel, mutta Barona tukee sinua kaikissa käytännön järjestelyissä. Autamme sinua asunnon etsimisessä, viranomaisasioissa ja sopeutumisessa uuteen kulttuuriin. Haluamme varmistaa, että siirtymä Espanjaan sujuu mahdollisimman mutkattomasti ja että voit keskittyä täysipainoisesti uuteen työhösi ja elämääsi uudessa ympäristössä.

Haemme sinua – tartu tilaisuuteen!

Etsimme motivoituneita ja osaavia henkilöitä liittymään tiimiimme. Barona tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä töitä upeassa ympäristössä ja kansainvälisessä työyhteisössä. Täytä hakemus jo tänään ja liity joukkoomme Espanjassa!

Baronan työpaikat Espanjassa ovat enemmän kuin pelkkiä työpaikkoja – ne ovat mahdollisuus uuteen elämäntapaan, ammatilliseen kasvuun ja unohtumattomiin elämyksiin. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa työ ja elämä kohtaavat täydellisessä tasapainossa.

Hae nyt ja aloita uusi urasi Baronan kanssa Espanjassa!

www.barona.fi

- Mainos -

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Marianne Eliasson, Palvelukeskusjohtaja

marianne.eliasson@barona.fi

Puh. +34 610 310 861

Uusissa toimitiloissa on ajateltu myös ympäristöasioita. Esimerkiksi kaikki sähkö tuotetaan itse aurinkopaneeleilla.
Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *