(…) (…)

Sol Eyes hoitaa nyt myös uudella laserlaitteella

Silmäklinikka Sol Eyes Fuengirolan keskustassa hoitaa asiakkaitaan entistä tehokkaammin uudella hiilidioksidilaserilla.

Silmäkirurgian ohella Sol Eyes -klinikalla tehdään runsaasti erilaisia toimenpiteitä kasvojen alueelle. Olipa kyseessä sitten esteettiset nuorennushoidot, luomien, maksaläikkien ynnä muiden poistot tai vaikkapa näkökenttää häiritsevien yläluomien operoiminen tai jokin muu, löytyy klinikalta osaava apu.

Tästä helmikuusta alkaen Sol Eyes -klinikan palveluvalikoima laajenee entisestään upouuden hiilidioksidilaserlaitteen ansiosta.

– Hiilidioksidilaserin pääasialliset käyttökohteet voi karkeasti jaotella kolmeen luokaan, kertoo laitetta Sol Eyesilla operoiva silmälääkäri Graciela García Arjona.

– Ensimmäinen on niin sanotut nuorennushoidot, joissa iholta poistetaan ja häivytetään iän aiheuttamia uurteita, täpliä ja muita vastaavia. Toinen ovat luomien, maksaläiskien jne. poistot ja kolmas yläluomien kiristys, hän listaa.

Näiden lisäksi hiilidioksidilaseria voidaan käyttää korvaamaan veistä ja perinteistä laseria myös muissa toimenpiteissä.

Nopeaa ja yksilöllistä

Hiilidioksidilaserilla on useita etuja verrattuna veitsellä tehtäviin operaatioihin, samoin kuin perinteisiin lasermenetelmiinkin.

– Merkittävin ero on huomattavasti lyhyempi toipumisaika, Graciela García Arjona toteaa.

– Nopeimmillaan kasvojen nuorennuskäsittelystä toipuu jopa vuorokaudessa.

Yksi nopeaan toipumiseen liittyvä keskeinen tekijä on se, että hiilidioksidilaseria voidaan säätää ihotyypin ja halutun tuloksen mukaan.

– Perinteisellä laserilla esimerkiksi nuorennustoimenpide on sama, olipa asiakkaan iho pienemmän tai suuremman työn tarpeessa. Ja niinpä myös toipuminen on aina noin kuukauden. Sen sijaan hiilidioksidilaserin tehoa voidaan säätää, niin että esimerkiksi nuorempi asiakas, jonka ihomuutokset ovat vielä pienempiä, voidaan hoitaa siten että iho toipuu jo vuorokaudessa.

Tarkka kontrolli

Silmälääkäri Graciela García Arjona esittelee uutta laitetta ja sillä aikaansaatavia tuloksia innoissaan. Innostuksen ymmärtää hyvin, sillä omasta puolestaan hän olisi ollut valmis aloittamaan laitteen käytön jo kuukausia sitten. Viranomaisvalvonta on kuitenkin tiukkaa ja vie oman aikansa.

– Terveysviranomaisille pitää esittää tarkka suunnitelma laitteen käytöstä, tiloista joihin se sijoitetaan, hygieniasta ja niin edelleen. Lisäksi luonnollisesti varmistetaan että käyttäjällä on asianmukainen tutkinto. Junta de Andalucían tarkastaja käy paikanpäällä toteamassa että kaikki on kunnossa, hän luettelee proseduureja.

Kaikkeen tähän menee luonnollisesti aikaa, mutta toisaalta asiakas ainakin voi olla varma, että kaikki on kunnossa, kun laitteen käyttöönottolupa lopulta irtoaa.

Sol Eyesilla tuo lupakin on nyt kunnossa ja ensimmäisiä tyytyväisiä asiakkaita on päästy hiilidioksidilaserilla jo hoitamaan.

Sol Eyes -klinikalla palvelua saa myös selvällä suomen kielellä. Lisätietoja Sol Eyesin nettisivulta www.soleyes.es

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on lempisienesi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...