Lukuaika: Papuja ja pinaattia laukuissa: Julio Iglesias, 80, oli joutua pidätetyksi lentokentällä

Papuja ja pinaattia laukuissa: Julio Iglesias, 80, oli joutua pidätetyksi lentokentällä

Espanjalainen laulajalegenda Julio Iglesias joutui vaikeuksiin Karibialla, kun tähden matkalaukuissa oli 42 kiloa ruokaa.

Jari Peltomäki
Jari Peltomäki
2 min lukuaika
Julio Iglesias.

Suomalaistenkin hyvin tuntema ikoninen laulajatähti Julio Iglesias herätti huomiota tammikuussa Dominikaanisessa tasavallassa, Punta Canan lentokentällä.

80-vuotias legenda oli saapumassa yksityiskoneella Bahamalta viime keskiviikkona, 10. tammikuuta, mutta karibialaiset tullivirkailijat ottivat tähtiartistin matkatavarat tarkempaan syyniin.

Julio kuljetti matkalaukuissaan peräti 42 kilon painosta erilaisia elintarvikkeita. Asiaa puitiin viikonloppuna suositussa espanjalaisessa Fiesta-tv-showssa.

Kirsikoita, sieniä ja lihaa…

Medialähteiden mukaan Iglesias oli tunkenut laukkuihin valtavan määrän mansikoita, vadelmia, mustikoita, kirsikoita, tomaatteja, selleriä, papuja, pinaattia, salaattia, sieniä ja lihaa.

- Mainos -

Dominkaanisen tasavallan edustaja huomauttaa, että tullivirkailijat tutkivat kaikki maahan tulevat ja lähtevät matkatavarat, riippumatta matkustajan henkilöllisyydestä. Saarivaltio haluaa tarkasti rajoittaa sinne tulevia elintarvikkeita, etteivät ne aiheuta bioturvallisuusriskiä esimerkiksi maan maataloudelle.

Kansainvälisen median mukaan Iglesias oli jopa ”joutua pidätetyksi” lentokentällä.

Julion terveys rapistunut

Tiedossa ei ole, joutuiko Julio jättämään osan ruoista kentälle vai saiko hän marjansa ja vihanneksensa mukaan.

Eläköitynyt espanjalainen laulajalegenda asuu tätä nykyä Yhdysvaltojen Miamissa sekä Karibialla Bahamalla ja Dominikaanisessa tasavallassa hollantilassyntyisen vaimonsa Miranda Rijnsburgerin, 58, kanssa.

Iglesiasilla on kahdeksan lasta, joista tunnetuin lienee poptähti Enrique Iglesias, 48.

Madridissa syntyneellä Juliolla on siteitä Aurinkorannikolle: hänen isänsä on pohjoisesta Galiciasta, mutta äiti Andalusiasta ja Iglesias omistaa ison lomakartanon Marbellassa.

80-vuotiaan viihdyttäjän terveys on viime aikoina huonontunut, ja hänen kerrotaan kärsivän liikkumis- ja muistiongelmista.

Julio Iglesias on Espanjan eniten myynyt laulaja ja yksi maailman eniten myyneitä espanjankielisiä laulajia. Iglesias on julkaissut eri kielillä 77 albumia, joita on myyty yhteensä yli 300 miljoonaa kappaletta.

- Mainos -
 
Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *