Lukuaika: Netflix solmi sopimuksen Julio Iglesiasin, 80, kanssa tv-sarjasta

Netflix solmi sopimuksen Julio Iglesiasin, 80, kanssa tv-sarjasta

Netliflix-sarja espanjalaisesta laulajalegendasta kertoo fiktiivisesti Julio Iglesiasin elämäntarinan.

Jari Peltomäki
Jari Peltomäki
1 min lukuaika
Julio Iglesias.

Suoratoistojätti Netflix uutisoi tekevänsä tv-sarjan legendaarisen espanjalaisen laulajan Julio Iglesiasin, 80, elämästä.

Netflix-sarja tehdään täydessä yhteistyössä laulajatähden kanssa.

– Ensimmäistä kertaa tämä musiikin elävä legenda osallistuu luovaan prosessiin projektissa, jossa hän jakaa kaiken elämästään ja uskomattomasta musiikkiurastaan, Netflix maalaili tiedotteessaan.

Netflix kertoi äskettäin solmineensa sopimuksen Iglesiasin kanssa, jota pidetään kaikkien aikojen kaupallisesti menestyneimpänä espanjalaisena laulajana ja joka on myynyt yli 150 miljoonaa levyä.

- Mainos -

Lue myös: Papuja ja pinaattia laukuissa: Julio Iglesias, 80, oli joutua pidätetyksi lentokentällä

Suoratoistosarja on tällä hetkellä kehitysvaiheessa. Se tulee olemaan fiktiivinen kertomus siitä, kuinka Juliosta tuli ensimmäinen ei-englantia puhuva artisti, joka pääsi Amerikan ja Aasian markkinoille – ja josta sitten kasvoi universaali tähti.

– Julio Iglesias on luottanut meihin kertoaksemme hänen tarinansa, sanoi Netflixin sisältöjen varapresidentti Diego Avalos.

– Nyt meillä on mahdollisuus tutustua ihmiseen lehtikuvien ja kultalevyjen takana, ja todella päästä syvällisesti tuntemaan tämä poikkeuksellinen henkilö.

Eläköitynyt laulajalegenda asuu tätä nykyä Yhdysvaltojen Miamissa sekä Karibialla Bahamalla ja Dominikaanisessa tasavallassa hollantilassyntyisen vaimonsa Miranda Rijnsburgerin, 58, kanssa.

Iglesiasilla on kahdeksan lasta, joista tunnetuin lienee poptähti Enrique Iglesias, 48.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *