Lukuaika: Rullakiekon runkosarja lähestyy loppuhuipennusta

Rullakiekon runkosarja lähestyy loppuhuipennusta

Rullakiekon Andalusian liigassa pelattiin viime viikonloppuna ensimmäisen kierroksen viimeinen turnaus. Fuengirola LIONSin joukkueista peleillä olivat Barona ja Latin Team.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika
Latin Team jyrää vakuuttavasti sarjakärjessä. (Kuva Félix Alcalá)

Punapaitainen Latin Team jatkoi vahvoja otteitaan. Ensin se kaatoi Gorillas Gelvesin maalein 2-1 ja turnauksen päätösottelussa Macacosin maalein 8-0.

Voittojen jälkeen Latin Teamin pistesaldo seitsemästä ensimmäisen kierroksen ottelusta oli 20, eli joukkue menetti vain yhden pisteen täydestä potista. Tällä suorituksella Latin Team johtaa sarjaa kirkkaasti.

Baronalla oli ohjelmassa peräti kolme ottelua. Lopputulosten suhteen käteen jäi yksi jokaista sorttia: tappio, voitto ja tasapeli. Ensin Barona taipui Sevillalle 5-7. Sen jälkeen joukkue otti voiton Macacosista maalein 9-5. Viimeisessä ottelussa voitto olisi riittänyt nostamaan Baronan sarjakakkoseksi, mutta 4-4 tasalukemiin päättyneen pelin jälkeen Baronan sijoitus ensimmäisen kierroksen jälkeen on viides.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen, kun joukkueet ovat pelanneet kukin seotsemän ottelua Fuengirola LIONSin Latin Team johtaa sarjaa 20 pisteellä ja kakkosena on Vikings 12 pisteellä.

- Mainos -

Andalusian liigan toinen kierros pelataan yhtenä viikonloppuna, 6. ja 7. huhtikuuta, Chiclanassa siten että sarjataulukon ensimmäiset neljä joukkuetta pelaa keskenään sijoituksista kerran toisiaan vastaan ja jälkimmäiset neljä keskenään toisiaan vastaan. Alemmasta ryhmästä vain kaksi pääsee playoffeihin, jotka pelataan toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna Fuengirolassa.

Andalusian liigan alemmassa Promoción lohkossa Fuengirola LIONSin neljäs joukkue Blues pelasi viime viikonloppuna kaksi ottelua. Sinipaidat kaatoivat Macacosin 6-4 ja Vulpinosin 4-2.

Voittojen vauhdittamana Blues nousi lopulta Promoción lohkon runkosarjassa kolmanneksi. Finaaliturnaus pelataan 4. ja 5. toukokuuta.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *