Lukuaika: Johanna Debreczeni juhlakonsertoi Fuengirolassa – luvassa yllätysesiintyjä ja ilta täynnä tangon taikaa

Johanna Debreczeni juhlakonsertoi Fuengirolassa – luvassa yllätysesiintyjä ja ilta täynnä tangon taikaa

Tangokuningatar Johanna Debreczeni tuo upean juhlakonserttinsa Fuengirolan ravintola Kukkoon.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika
Johanna Debreczeni on vuoden 2004 tangokuningatar, joka viettää nyt siis 20-vuotisjuhlavuotta.

Vuoden 2004 tangokuningatar Johanna Debreczeni, 43, saapuu esiintymään monen vuoden tauon jälkeen Espanjan Aurinkorannikolle. Johanna muistelee käyneensä vuosien varrella seudulla tekemässä tanssikeikkoja ja konsertteja eri paikoissa.

– Fuengirolaan on aina kiva palata. Yksi ikimuistoisimmista keikoista oli taannoin Örisevät-kuoron kanssa. Kiva olisi nähdä kuoron jäseniä taas, Johanna sanoo.

– Tällä kertaa esiinnyn ensimmäistä kertaa ravintola Kukossa. Tuon Kukkoon 20 vuotta tangokuningattarena -juhlakonserttini, jossa mukana on harmonikkataiteilija Henna Leppänen, jonka kanssa meillä synkkää kemiat täydellisesti yhteen. Henna on huippuhaitaristi ja ihana ihminen.

Johanna esiintyy Fuengirolan Kukossa perjantaina 19.4. yhdessä harmonikkataiteilija Henna Leppäsen kanssa.

Tangosisko Kukkis Rajalin mukana konsertissa

Konsertissa vierailee myös Aurinkorannikon suomalaisille tuttu Kukkis Rajalin. Rajalin on vuoden 2002 tangoprinsessa, jolloin hän esiintyi nimellä Kukka-Maaria Ahonen.

- Mainos -

Myös Debreczeni esiintyi samana vuonna tangofinaalissa, vaikka kuningattaren kruunun Johanna sai paria kesää myöhemmin, 2004.

– Laulan vähän argentiinalaista tangoa Johannan juhlaillassa. Ja toki muistelemme nuoruusajan yhteisiä keikkakokemuksia ja ystävyyttä, Kukkis lupaa.

Lue myös: Kukkis Rajalin rajussa auto-onnettomuudessa – hengenlähtö hiuskarvan varassa

Johanna Seinäjoen Tangomarkkinoiden laulukilpailun finaalissa vuonna 2004. Kappaleena Sateinen ilta.

Ikimuistoisia kappaleita

Tangoesitys Kukossa perjantaina 19.4. sisältää kauniita tangoja, suomalaista, argentiinalaista, vanhoja sekä uusia tangoja. Mukana on myös tarinoita Johannan uran varrelta.

Konsertissa kuullaan muun muassa ikimuistoiset kappaleet Rannalla, Sateinen ilta, Yö saaristossa ja Tulit varjojen takaa

– Tulossa on siis lämminhenkinen ja myös hauska ilta. Näitä tangokonsertteja on jo tehty Suomessa ja jatkuvat pitkin vuotta. Myös tanssikeikat Suomessa jatkuvat.

”Olen saanut tehdä kaikenlaisia juttuja”

Johanna sanoo, että 20 vuoteen on mahtunut paljon erilaisia keikkoja ympäri maailmaa, jopa Argentiinaan saakka. 

– Ja koska tykkään tehdä kaikenlaisia juttuja, niin olen niitä myös saanut tehdä.  Kiitollinen saa olla, että vielä on töitä tällä tuulisella alalla riittänyt.

- Mainos -

Johannan uusin single Resonoi julkaistiin maaliskuussa.

Johanna Debreczenin 20 vuotta tangokuningattarena -konsertti ravintola Kukossa pe 19.4. klo 20. Ennakkoliput 15€ kukko.events@gmail.com.

Johanna Debreczeni: Resenoi.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *