Kohukirjan väitteet kuningatar Letiziasta kuohuttavat Espanjassa: ”Kuningasperhe pitää vain kulisseja yllä”

Jo toinen kirja esittää rajuja väitteitä Espanjan kuningasparin suhteen laadusta ja tilasta.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika
Espanjan kuningas Felipe ja kuningatar Felipe ovat olleet naimisissa 20 vuotta. Nyt heidän liittonsa ylle on noussut kohun varjostamia tummia pilviä.

Espanjan hovin ympärillä kuohuu taas, kun kuningatar Letizian, 51, väitetyt rakkaus- ja pettämishuhut on nostettu tapetille jo toisessa kirjassa.

Kohutoimittaja Jaime Peñafielin uutuusteoksessa Los silencios de Letizia (Letizian hiljaisuudet) esitetään Espanjan kuningattaren yksityiselämästä sangen rankkoja väitteitä. Toukokuun lopulla ilmestyneen kirjan mukaan kuningas Felipe, 56, olisi ollut tietoinen vaimonsa taannoisesta väitetystä salasuhteesta ja murtunut siitä täysin.

Jo Peñafielin viime vuoden lopulla ilmestynyt ensimmäinen paljastuskirja Letizia y yo (suom. Letizia ja minä) herätti valtaisan mediahuomion Espanjassa ja ympäri maailmaa. Teoksessa Letizian pitkäaikainen ystävä, liikemies Jaime del Burgo kertoi avoimesti rakkaussuhteestaan Letiziaan.

Tapahtumien käänteet muistuttavat latinalaista telenovelaa tai Harlekiinin juonta.

- Mainos -

Jaime kertoi romanssinsa ajoittuneen aikaan ennen Letizian ja Felipen avioitumista 2004, mutta jatkuneen toisinaan sen jälkeenkin. Jaimen mukaan Letizia päätti suhteen puhelimitse, minkä jälkeen liikemies avioitui Letizian siskon Telman kanssa vuonna 2012. Liitto ei kestänyt, vaan he olivat naimisissa vain kaksi vuotta, 2014 asti.

Uuden kirjan mukaan Felipe oli kaiken aikaa tietoinen vaimonsa väitetystä salasuhteesta ja pyysi, että Letizian henkivartijat vahtisivat kuningattaren kaikkia liikkeitä ja raportoisivat niistä.

Kirjaväite: ”Felipe murtui Letizin pettämisestä”

Jaime Peñafiel väittää uutuuskirjassaan Los silencios de Letizia, etä Letizian käytös ja väitetty pettäminen saivat kuningas Felipen ”murtumispisteeseen” ja syöksivät hänet ”suoranaiseen helvettiin”.

Kirjailija kutsuu Letiziaa ”kylmäksi, epäkypsäksi ja passiivisaggressiiviseksi” ja väittää muun Espanjan kuningasperheen vihaavan häntä.

Kirjan mukaan Letizia ja Felipe elävät tätä nykyä erillisiä elämiä, ja heidän suhteensa on puhtaasti kulissia, jolla he ylläpitävät kuningasperheen moitteetonta julkista imagoa.

Letizia ja Felipe juhlivat iloisesti 20-vuotishääpäiväänsä toukokuussa

Espanjan hovi ei ole kirjaväitteistä ainakaan julkisesti hätkähtänyt.

Kuningaspari on esiintynyt yhdessä ja kun he viettivät 20. hääpäiväänsä toukokuussa, kuningashuone jakoi uusia, iloisia perhekuvia, joissa kuningaspari poseerasi tyttäriensä, prinsessa Sofian ja prinsessa Leonorin kanssa.

- Mainos -
Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *