Uutiset Viihde

9 keisarin huutokauppaa syksyllä Fuengirolassa

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki on jo tuttu näky Aurinkorannikolla. Hän on aiemmin  meklaroinut Fuengirolassa kaksi huutokauppaa, syksyllä tulee yhdeksän lisää.

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki on aiemmilla Aurinkorannikon matkoillaan ihastunut seutuun niin, että tekee tänä syksynä koko tuotantokauden huutokaupat Fuengirolassa. Vielä on mahdollisuus ilmoittautua myyjäksi, keisari tarvitsee paljon hyvää ja kiinnostavaa tavaraa.

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki on aiemmilla Aurinkorannikon matkoillaan ihastunut seutuun niin, että tekee tänä syksynä koko tuotantokauden huutokaupat Fuengirolassa. Vielä on mahdollisuus ilmoittautua myyjäksi, keisari tarvitsee paljon hyvää ja kiinnostavaa tavaraa.

-Aiemmat Fuengirolan huutokaupat ovat osoittaneet, että kiinnostuneita ostajia kyllä löytyy. Haasteellisinta on varmasti löytää sellaista tavaraa, jonka saa myytyä voitolla. Ihan tarkkaa käsitystä siitä, mikä Aurinkorannikon suomalaisia kiinnostaa, ei meillä vielä ole. Parin ensimmäisen huutokaupan jälkeen olemme paljon viisaampia, Palsanmäki tuumailee.

Aiemmat huutokaupat Aurinkorannikolla ovat olleet hyväntekeväisyyskauppoja. Tällä kertaa Palsanmäet ovat liikkeellä tosissaan, tekemässä sitä samaa työtä, jota he ovat Keski-Suomessa Hirvaskankaalla tehneet jo vuosia.

-Ei kai sillä maalla ole väliä huutokaupassa. Kaikkialla ihmiset tarvitsevat tavaraa ja joskus hyväkin tavara muuttuu tarpeettomaksi, jolloin se on hyvä laittaa kiertoon vaikkapa huutokaupan kautta. Nyt kokeillaan miten homma toimii Espanjassa asuvien suomalaisten keskuudessa.

Syksyllä kuvataan yhteensä yhdeksän huutokauppaa. Ne pidetään torstaisin Fuengirolan satamassa ravintola Uusi Reflassa. Ensimmäisen kerran tavaraa huudetaan 4.10. klo 12. Kaikki yhdeksän huutokauppaa kuvataan televisioon. Kyseessä on ohjelman 10. tuotantokausi.

-Meille Huutokauppakeisarin saapuminen on positiivinen asia. Kansaa liikkuu varmasti paljon ja samalla saamme kivasti tv-näkyvyyttä Suomessa, iloitsee Uusi Reflan ravintoloitsija Lauri P. Pietikäinen.

Palsanmäet ostavat tavaraa sekä yksityisiltä ihmisiltä että eri yhteisöiltä. Esimerkiksi Aurinkorankon Saapas on toiminut tavaraa keräävänä yhteisönä ja se myy lähinnä lahjoituksina saamansa tavarat Palsanmäelle.
Mikäli sinulla on nurkissasi ylimääräistä tavaraa, jonka ajattelisit kiinnostavan Huutokauppakeisaria, voit ilmoittautua myyjäksi osoitteessa nelonen.fi/osallistu. Tuosta osoitteesta alaspäin vierittämällä löytyy sivu johon voit ladata kuvia tavaroista ja tietysti omat yhteystietosi.

Antti Pekkarinen

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa