Viranomaiset sulkivat torakoita kuhisevan rantaravintolan Málagassa

Historiallisessa rantaravintolassa Espanjan Aurinkorannikolla ei ollut edes kuumaa vettä, mutta kuolleita ja eläviä torakoita sitäkin enemmän.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
El Cabra -ravintola määrättiin suljettavaksi, kun terveystarkastajat löysivät vakavia puutteita paikan hygieniatasossa. Ravintola on toiminut pitkään Paseo Maritimo El Pedregal -kadulla Málagssa.

Málagan kaupungin terveysviranomaiset tekivät tiistaina karmeita löytöjä kaupungin rantakadulla sijaitsevassa historiallisessa ravintolassa Espanjan Aurinkorannikolla.

Pedregalejon rantakadulla pitkään palvellut El Cabra -ravintola joutui sulkemaan oitis ovensa, kun terveystarkastajien yllätyskäynti paljasti ruokapaikassa ”vakavia ja välittömiä kansanterveydellisiä riskejä”. Niinpä ravintolatoiminnasta vastaava Málagan kaupungin virasto määräsi ravintolan keskeyttämään toimintansa.

Syynä ovat El Cabra -ravintolan puutteellisessa hygieniassa ja yleisissä terveydellisissä olosuhteissa.

- Mainos -

Ei lainkaan kuumaa vettä

Tarkastajien mukaan rantaravintolan yleisilme on likainen ja siellä on merkittäviä puutteita siivouksessa ja kunnossapidossa. Ruokapaikassa havaittiin myös massiivinen määrä torakoita, sekä eläviä että kuolleita.

Ravintolassa ei ollut lainkaan kuumaa vettä saatavilla ja ruuanvalmistuksen taso oli epähygieninen: elintarvikkeiden sulatus oli epäasianmukaista ja kylmiöissä säilytettiin suojaamattomia elintarvikkeita ilman valmistuspäiväystä. Vakavia puutteita oli myös virallisissa asiakirjoissa.

Kaupunki komensi ravintolan keskeyttämään toimintansa välittömästi ja ilmoitti toimenpiteestä myös paikallispoliisille osana koordinointi- ja valvontatoimia.

Lue myös: Espanjan parhaaksi chiringuitoksi valittu rantaravintola sijaitsee Aurinkorannikolla

Pallo nyt omistajalla

Omistajan on nyt korjattava kaikki havaitut puutteet, mikäli hän haluaa jatkaa ravintolansa pyörittämistä.

– Tarkastaja varmistaa sitten näiden korjausten tason ja päättää, onko sulkemisen peruuttaminen aiheellista, Málagan kaupunki tiedottaa.

Vireillä on myös asianmukainen kurinpitomenettely voimassa olevan elintarvikelainsäädännön rikkomisesta.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *