Turma Espanjassa aiheutti Dannylle, 81, vuosien kipuhelvetin – nyt sille tulee loppu

Danny on vihdoin saamassa helpotusta Espanjassa murskaantuneeseen polveensa.

Jari Peltomäki
Jari Peltomäki
2 min lukuaika
Danny alias Ilkka Lipsanen käy syyskuun alussa polvileikkauksessa, minkä jälkeen hän lähtee kiertueelle ja saattaa tulla Espanjan Aurinkorannikollekin. Kuva on maaliskuulta 2023, kun iskelmälegenda rokkasi Fuengirolan-konsertissaan täydelle salille.

Danny eli musiikkineuvos Ilkka Lipsanen, 81, jaksaa yhä tahkota ja viihdyttää suomalaisia. Vaikka iskelmälegenda on joutunut välillä turvautumaan pyörätuoliinkin, kestotähti haluaa kiertää keikoilla.

Danny on kärsinyt pahoista polvivaivoista jo 21 vuoden ajan – ja syy kipuhelvettiin syntyi Espanjan yössä. Hän oli nimittäin lomailemassa suomalaisten suosimalla Gran Canarian saarella vuonna 2003, kun kohtalokas onnettomuus sattui.

Taksin ovi murskasi Dannyn polven Kanarialla

Laulaja oli palaamassa taksin kyydissä hotelliinsa ja oli jo noussut pirssistä ulos kadulle, kun paikalta pois vauhdilla kurvanneen taksin ovi yhtäkkiä paiskautui Dannyn oikeaa polvea päin. Äkkiseltään harmittomalta vaikuttaneen haaverin seuraukset olivat rajut, sillä taksin ovi käytännössä murskasi hänen polvensa.

Kanarian taksiturmasta kehkeytyi 21 vuoden mittainen sairauskertomus ja kipuhelvetti, joka vasta tulevana syksynä saa päätöksensä.

- Mainos -

Lue myös: Dannyn juhlakonsetti Fuengirolassa – Haluan viihdyttää myös Espanjan suomalaisia

Polvileikkaus on edessä syyskuussa

Vaurioitunutta polvea on operoitu jo kahdesti, mutta leikkaukset eivät ole tuoneet kaivattua helpotusta kipuihin.

Nyt Danny on kuitenkin vihdoin saamassa helpotusta kipuhelvettiinsä, sillä 2. syyskuuta tähden polvi leikataan kolmannen kerran ja siihen asennetaan tekonivel Tampereen tekonivelsairaala Coxassa.

Hän uskoo kuntoutuvansa ja toipuvansa operaatiosta nopeasti. Syyskuun ja vielä lokakuun alun artisti aikoo pitää sairauslomaa, mutta sitten odottavatkin jo kiertuekiireet. Lokakuun puolivälissä käynnistyy Retrojengi-kiertue, jota Danny tähdittää yhdessä Frederikin, 79, ja Erkki Liikasen, 81, kanssa.

Kiertueen kuorossa on tuttuun tapaan naiskauneutta. Taustalla laulavat Dannyn ex-rakkaan, tangokuningatar Erika Vikmanin sisko Jennika Vikman, Dannyn luottolaulaja Katja Lukin sekä myös Dannyn nykyinen asuinkumppani Helmi Loukasmäki, 23.

Lue myös: Dannyn komea show Fuengirolassa

Katso musiikillinen maistiainen Dannyn tunnemoinnista Fuengirolassa maaliskuussa 2023.

Tulevatko Danny ja Helmi keikalle Fuengirolaan?

Danny sanoo olevansa iloinen, että Helmi liittyy kiertuekuoroon.

Danny ja Helmi asuvat yhdessä Espoossa, ja he esiintyivät yhdessä myös maaliskuussa 2023 Espanjan Aurinkorannikolla, kun Danny konsertoi menestyksekkäästi Fuengirolassa.

- Mainos -

Danny ja Helmi ovat herättäneet huomiota viime aikoina, kun he ovat esittäneet keikoillaan edesmenneen Armi Aavikon tunnetuinta duettohittiä Tahdon olla sulle hellä. Voit katsoa Dannyn ja Helmin kohutun hellyysdueton tästä (Tanssiin.fi).

Fuengirola.fi:n tietojen mukaan Danny saatetaan nähdä tulevana syystalvena uudelleen Fuengirolassa. Mikäli terveys sen sallii, laulajalegenda on luvannut tulla viihdyttämään Aurinkorannikon suomalaisia vielä ennen vuodenvaihdetta.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *