Dannyn juhlakonsetti Fuengirolassa: ”Haluan viihdyttää myös Espanjan suomalaisia”

Suomalaisen viihdemaailman eittämättömiin legendoihin lukeutuva Ilkka "Danny" Lipsanen päättää juhlakiertueensa Fuengirolaan, Espanjaan maaliskuussa 2023. Ainutkertaisessa konsertissa hän juhlistaa musiikin ja ison kokoonpanon kera mittavaa uraansa sekä taannoista 80-vuotispäiväänsä.

Antti Pekkarinen
Antti Pekkarinen
2 min lukuaika
Danny konsertoi Fuengirolassa.

 Kyseessä on Dannyn Suomesta Espanjaan ulottuvan menestyskiertueen viimeinen konsertti, ja showlegenda haluaa sen myötä kiittää kaikkia ihailijoitaan vuosien varrella saamastaan tuesta.

Danny täytti 80 vuotta syyskuussa 2022 ja viihdytti suomalaisia vielä kerran mittavalla ja menestyksekkäällä Kunniakierroksella-kiertueella. Kansan rakastama tähtiartisti esiintyi ympäri Suomea peräti 28 konsertissa, joista valtaosa oli loppuunmyytyjä.

Yleisön hurmioitunut vastaanotto lämmitti Dannyn sydäntä.

– Monella konserttipaikkakunnalla sain standing ovationit. Joissakin paikoissa ihmiset eivät halunneet lopettaa taputtamista ollenkaan, Danny kiittää konserttiyleisöään.

- Mainos -

Yleisön toiveesta Danny tuo juhlakonserttinsa myös Espanjan Aurinkorannikolle. Fuengirolaa kutsutaan Suomen eteläisimmäksi kaupungiksi, sillä siellä asuu kymmeniätuhansia suomalaisia.

Dannyn 80-vuotisjuhlakonsertti pidetään Fuengirolan keskustassa Feria-alueella perjantaina 3.3. Konserttisalina toimii liki 600 henkeä vetävä tunnelmallinen tapahtumatila.

– Luvassa on musikaalinen nostalgiamatka ja läpileikkaus urastani. Tarjoan hittejä seitsemältä vuosikymmeneltä, Danny lupaa.

Legenda esiintyy maaliskuisessa Fuengirolan-konsertissaan tutun juhlakokoonpanonsa kanssa, johon kuuluu taustalaulajia, iso orkesteri sekä Markku Veijalainen, joka vie kuulijat Dannyn elämään ja muistoihin.

Lämmittelijöinä juhlayleisöä viihdyttävät Dimitri Keiski sekä Aurinkorannikolla hyvin tunnettu artisti Wille.

Liput ovat nyt myynnissä osoitteessa Lippu.fi alk. 39,90€. Lunastamalla 10.2. mennessä saa liput Lippu.fi:n kautta edulliseen ennakkohintaan, alk. 29,90€. Juhlakonserttiin on tarjolla myös vip-paketteja, joihin sisältyy Picantti Cateringin/Antti Pesonen loihtima herkullinen ruokailu, vip-hinnat alk. 74,90€.

11.2. alkaen lippuja on myynnissä myös Fuengriolassa ravintola Kukossa sekä Ewalds-kaupassa.

Tapahtuman tuottavat yhteistyössä PS Productions ja Seiska.

https://www.lippu.fi/event/legendaarinen-danny-80-vuotta-juhlakonsertti-pena-bolichera-29-16501210

- Mainos -

 

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *