Lukuaika: Tomi Metsäketo hurmaa äänellään ja charmillaan

Tomi Metsäketo hurmaa äänellään ja charmillaan

Tomi Metsäketo saapuu jälleen Aurinkorannikolle. Palaute aiemmista konserteista on ollut ylitsepursuavan positiivista. Miehen taitoa ja tunteellista eläytymistä on ihasteltu niin sosiaalisen median palstoilla, kuin kahvipöytäkeskusteluissa.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Tomi Metsäketo on paitsi lahjakas ja taitava laulaja, myös komea mies.

– Konserttien ohjelmisto koostuu suomalaisista ja kansainvälisistä kauniista ja koskettavista lauluista. Ajattelin esittää joitain ikivihreitä lähtien Frank Sinatrasta ja italialaisista klassikoista. Myös suomalaisia laulelmia ja kauniita lauluja on mukana ohjelmistossa. Tehdään illoista viihdyttäviä ja rentoja, Mesäketo lupaa.

Metsäkedolla on vahva klassisen musiikin tausta. Laulamisen hän aloitti jo pikkupoikana Cantores minores -kuorossa. Hän opiskeli viisi vuotta Sibelius-Akatemiassa ennen kuin keikkailu vei voiton. Hän on laulajana arvostettu ja kysytty ammattilainen.

Metsäketo esiintyy ravintola Kukossa tiistaina 19.3. ja torstaina 21.3. Liput kannattaa hankkia ajoissa, edellisillä kerroilla ne ovat loppuneet kesken. Liput voi varata laittamalla sähköpostia osoitteeseen kukko.events@gmail.com . Liput maksavat 20€.

- Mainos -

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *