Lukuaika: Helsingin Suomalaisen Klubin kuoro konserttimatkalla Fuengirolassa

Helsingin Suomalaisen Klubin kuoro konserttimatkalla Fuengirolassa

Helsingin Suomalainen Klubi on kulttuuriklubi ja Klubin kuoro vaalii tähän arvopohjaan sitoutuen suomalaiskansallista mieskuorolauluperinnettä uusia aluevaltauksia kaihtamatta.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika

Ensi vuonna kuoro täyttää 25 vuotta. Olemassaolonsa aikana se on vieraillut konsertoimassa mm. Tartossa, Budapestissä, Lissabonissa, Krakovassa, Prahassa, Brysselissä ja järjestänyt vuosittain useita konsertteja kotimaassa Suomessa.

Aurinkorannikon Leijonat – Club de Leones Costa del Sol kutsui kuoron konsertoimaan Fuengirolaan ja samalla kuoro lupautui osallistumaan Leijonien kaksi vuotta sitten käynnistämään kampanjaan Ukrainan hyväksi. Kuoron ohjelmistossa on otettu huomioon tämä tärkeä teema.

Konsertit

Kuoron ensimmäinen hyväntekeväisyyskonsertti järjestetään lauantaina 13.4. klo 15 Las Palmeras hotellin Espanja-salissa ja toinen hengellisen musiikin konsertti sunnuntaina 14.4. klo 16:30 Srk-kodissa, Av. De Salinas 3. Kuoro on mukana tuolloin myös klo18.00 alkavassa jumalanpalveluksessa.

Konserttien ohjemassa on kuoron johtaja Henrik Lambergin koostamia monitahoisia laulujen kimaroita. Kuoroa säestää Tuula Saarentola.

- Mainos -

Karonkka Kukossa

Helsingin klubin kuoro viettää myös julkisen karonkan pääkonsertin jälkeen. Kuoro kokoontuu lauantaina 13.4. klo 19 ravintola Kukkoon nauttimaan hyvästä ruoasta ja viinistä laulun lomassa.

Tilaisuuteen myydään illalliskortteja myös yleisölle. Kuorolaiset istuvat yleisön seassa ja aina välillä joku kuorolaisista nousee ja aloittaa laulun. Vastaava konsepti toteutettiin Laulumiesten kanssa useita vuosia sitten ja se sai yleisöltä vilpittömän kiitoksen.

Illan menu

Karonkan illalliskortti maksaa 39€. Hinta sisältää ohjelman, kolmen ruokalajin aterian ja puoli pulloa viiniä.

Illan menu on seuraava:

Alkuun: Paistettua parsaa, rapea serranokinkkua ja hollandaisekastike

Pääruoka: Rucola-perunaterriiniä, kokonaisena kypsennettyä häränsisäfilettä, punaviinikastiketta

Jälkiruoka: Valkosuklaa namelaka, tyrniä, marenkia, mantelikakkua

Varaukset karonkkaan tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen kukko.events@gmail.com . Viimeinen päivä varauksen tekemiseen on keskiviikko 10.4.

- Mainos -
Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *