Neumann villitsee dingohiteillä – peppu nousee penkistä, kun Levoton tuhkimo kajahtaa

-Kyllähän se vähän niin on, että ei lavalta hengissä pääse, jos Autiotalo jää soittamatta, Neumann nauraa iloisesti puhelimessa.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Neumann luottaa isojen hittien voimaan keikoillaan. Miksipä ei luottaisi, melkoinen katalogi megahittejä Dingon aikaan syntyi.

Neumannin keikat ravintola Kukko Eventsissä ovat olleet bailaamisen riemujuhlaa. Levoton Tuhkimo nostaa viimeistään jokaisen pepun penkistä ja sifonkihuivit heiluvat. Pyörtymisiltä on toistaiseksi vältytty, mutta lievää hysteriaa aikuistuneen dingoyleisön käytöksessä on havaittavissa. Tunnelma on aina katossa.

Autiotalo, Nahkatakkinen tyttö, Levoton tuhkimo ja muut isot dingohitit kuullaan niiden tekijän ja laulajan itsensä esittämänä Kukossa perjantaina 5.4. ja lauantaina 6.4. Dingohittien lisäksi keikalla kuullaan myös Neumannin soolouran parhaita paloja, kuten Mennään hiljaa markkinoille ja Grand hotel.

Neumannia säestää Kukon keikalla Aurinkorannikon taitavista muusikoista koottu yhtye. Sama bändi on säestänyt maestroa jo usein, joten materiaali on tuttua ja soitto raikaa iloisen rennosti. Bändissä soittavat Hese Viinamäki – kitara, Jartsa Tuovinen – basso, Tapi Leppä – koskettimet ja Hans Rautio – rummut.

LUE MYÖS: NIPA NEUMANN ON IKUINEN VAELTAJA

- Mainos -

Varaa lippusi ajoissa laittamalla sähköpostia osoitteeseen kukko.events@gmail.com . Lippu maksaa ennakkoon varattuna 20€. Ravintolan ovet ja keittiö avataan klo 18.30 ja rokki soi noin klo 20.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *