Yritysuutiset

Sun Auto vuokraa autot suomeksi

Sun Auton valikoimista löytyy tällä hetkellä seitsemän eri vaihtoehtoa. Päivävuokrat lähtevät 35 eurosta, viikkovuokrat 140 eurosta.

Syksyllä toimintansa aloittanut Sun Auto tarjoaa autovuokraamopalveluja selvällä suomen kielellä.

 

Suomalaisesta autovuokraamosta saa toki auton vuokrata espanjalainenkin, mutta Sun Auton varsinainen kohderyhmä ovat Aurinkorannikolla asuvat, oleilevat tai lomailevat suomalaiset.

Liikeideaan kuuluu luotettavien autojen tarjoaminen järkevään hintaan.

– Automme ovat vähän käytettyjä, mutta hyvin huollettuja ja hyvässä kunnossa. Koska ne eivät kuitenkaan ole ihan uudenkarheita, pystymme pitämään vuokrahinnat edullisina, kertoo yksi Sun Auton yrittäjistä, Jussi Portaankorva.

Tällä hetkellä yhtiön valikoimista löytyy seitsemän autoa, joiden koko vaihtelee pikku kauppakassista seitsemän hengen tila-autoon. Lähiaikoina tarjolle tulee myös pakettiauto, jota voidaan vuokrata myös tunneittain.

Kilpailukykyisten hintojen lisäksi Sun Auto haluaa tarjota asiakkaille selkeyttä. Piilokuluja ei ole luvassa.

– Vuokramme sisältävät vakuutuksen, eikä käytössä ole mitään luottokortilta varattavia vakuussummia ynnä muita, Portaankorva lupaa.

Joustoa löytyy myös vuokra-aikojen suhteen. Eli jos haluaa menopelin alleen vaikka vähän pidemmäksikin aikaa, niin homma onnistuu.

– Meiltä voi auton vuokrata vuorokaudesta vaikka vuoteen. Tällä hetkellä yksi automme on esimerkiksi vuokrattu neljän kuukauden sopimuksella.

Sun Auton toimintaa keventää myös se, että vuokraamolla ei ole erillisiä toimitiloja. Asiakkaan kannalta tämä tarkoittaa sikäli parempaa palvelua, että autot toimitetaan sovitusti esimerkiksi kotiin, hotellille, lentokentälle.

Jos autonvuokrauksesta haluaa kuitenkin kysellä tarkemmin mukavissa sisätiloissa, niin sekin on toki mahdollista.

– Meitä on tässä Sun Autossa samat yrittäjät kuin Kardemummassa ja Bar Himassa, joten näistä paikoista saa halutessaan lisätietoja, Portaankorva muistuttaa.

Autovuokraamo Sun Auto

www.sunauto.es

puh./whatsapp: +34 635 229 167

[email protected]

 

Mitä pidit jutusta?
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Pääkirjoitus

Kenen siivellä?

Finnair ilmoitti viikko sitten vähentävänsä lentovuorojaan entisestään lokakuusta alkaen. Ikävästi leikkaukset...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa