Uutiset Viihde

Ikihurmuri saapuu Fuengirolaan

Huolimatta siitä, että viime aikoina espanjalaismuusikot ovat menestyneet hienosti esimerkiksi Grammy-gaalassa, on Julio Iglesias edelleen Espanjan kautta aikain menestynein laulaja. Elokuussa hän saapuu Fuengirolaan.

Iglesiaksen suosio ei ole mikään ihme, sillä mieheltä löytyy ulkonäköä, karismaa ja sielukasta tulkintaa. Julio Iglesiaksen ääni suorastaan sulattaa sydämet. Parhaimmillaan tämä tumma hurmuri on tunteikkaissa balladeissa.

Julio Iglesiaksen ura on kestänyt jo kunnioitettavat viisikymmentä vuotta. Kaikella on kuitenkin aikansa. Niinpä myös Iglesias on päättänyt vetäytyä eläkkeelle. Hän aloitti viime helmikuussa maailmanlaajuisen jäähyväiskiertueensa. Suomikin sai oman osansa Iglesiaksen jäähyväisistä viime kesänä. Kultakurkku vieraili Helsingissä, Jäähallissa, 12. kesäkuuta.

Tulevana kesänä Julio Iglesiasin jäähyväiskiertueesta pääsevät nauttimaan Aurinkorannikon suomalaiset, ja miksei muunmaalaisetkin. Iglesiasin jäähyväiskiertue rantautuu Fuengirolaan ja Marenostrumin lavalle keskiviikkona 5. elokuuta. Kyseessä on ensimmäinen kerta viiteen vuoteen, kun Julio Iglesias esiintyy Espanjassa.

Fuengirolan konsertin liput tulivat myyntiin tämän viikon maanantaina, 3.2. osoitteessa www.marenostrumfuengirola.com

Mitä pidit jutusta?
+1
28
+1
5
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0

Kolumnit

Pääkirjoitus

Jouston paikka

Norwegian ilmoitti hakeutumisestaan yrityssaneeraukseen. Samoin teki Suomessa Stockmann. Espanjassa isoja karille...

Viikon kysymys

Tunnetko ketään joka on sairastunut koronaviruksen aiheuttamaan tautiin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa