Poliisi nappasi Euroopan etsityimpien listalla olleen virolaisen rikollisen Málagan maaseudulta – katso video

Virolaismies syyllistyi kesällä 2020 huumerikokseen Virossa ja piileskeli virkavaltaa liki neljän vuoden ajan, kunnes käry kävi Andalusian vuorilla.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika
Virolainen huumerikollinen Anton Sild pidätettiin Espanjan Aurinkorannikolla. Kuvakaappaus Policía Nacionalin some-videolta.

Espanjan Kansallinen poliisi (Policía Nacional) on pidättänyt Espanjan Aurinkorannikolla Málagan maakunnassa virolaisen miehen, joka oli juuri lisätty Europolin Euroopan etsityimpien rikollisten listalle.

Mies oli Virossa hankkinut suuria määriä huumausaineita, erityisesti amfetamiinia, ja järjestänyt niiden kuljetuksen luksusajoneuvolla pieneen virolaiseen kylään, minne hän oli piilottanut huumelastin.

Rikos tapahtui kesällä 2020. Huumausaineet takavarikoitiin kotietsinnässä.

Anton Sild -nimisestä miehestä oli annettu eurooppalainen pidätys- ja luovutusmääräys Viron viranomaisten toimesta, ja mies oli äskettäin lisätty Europolin Europe´s Most Wanted -listalle.

- Mainos -

Virolaiset viranomaiset etsivät karkulaista liki neljän vuoden ajan.

Lue myös: Euroopan etsityin mafiapomo pakeni Aurinkorannikolla – kruununprinsessa taas vaarassa?

Tältä Anton Sild näytti Europolin etsintäkuulutuksessa.

Piileskeli Andalusian maaseudulla väärällä nimellä

Tutkinta nytkähti ratkaisevasti eteenpäin, kun viranomaiset saivat vihjeen, että virolainen huumerikollinen saattaisi piileskellä Espanjassa.

Pian espanjalaispoliisi saikin paikannettua virolaismiehen Málagan maakuntaan, missä Sild piileskeli väärennetyn henköllisyyden turvin maakunann sisäosassa, andalusialaisen maaseudun rauhassa.

Karkulainen vaihtoi koko ajan asuinpaikkaa eikä pysytellyt yhdessä kylässä tai asunnossa kovin pitkiä aikoja. Huolimatta kaikista välttely-yrityksistä lain pitkä koura tavoitti lopulta rikollisen ja Kansallinen poliisi pidätti Anton Sildin toukokuussa.

Lue myös: Jan Salminen pidätettiin Espanjassa – nyt etsityimpien listalle nousi kaksi uutta suomalaisrikollista

Euroopan etsityimpien rikollisten listalla on kaksi suomalaista: vuonna 1976 syntynyt  Arto Kalevi Autio ja vuonna 1997 syntynyt Juuso Johannes Leppäharju

KATSO video Espanjassa pidätetystä virolaismiehestä poliisin hyppysissä:

- Mainos -
Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *