Nämä huokeat kauneustuotteet olivat Mercadonan suosituimmat 2023

Katso lista! Näitä markethintaisia käyttäjien rakastamia laatutuotteita saa edelleen kaikista Mercadoneista Espanjasta.

Moni Espanjan Aurinkorannikolla viihtyvä suomalainenkin on ihastunut Mercadona-marketketjun tuotteisiin. Espanjalaisketjun kauneustuotteet ovat voittaneet lukuisia testejä ja valloittaneet kuluttajat oivalisella hinta-laatusuhteella.

Fuengirola.fi uutisoi aiemmin, kuinka Mercadonan viiden euron kosteusvoide pesi moninkertaisesti kalliimmat design-merkit kuluttajajärjestön testissä.

Kyseinen Deliplus Hidrata 24h -voide on yhä yksi ketjun suosituimpia tuotteita.

Lue myös: Yllätys: Mercadonan 5 euron kosteusvoide pesi kalliit design-merkit testissä

- Mainos -

Kauneutta muutamilla euroilla

Espanjalainen naistenlehti listasi tuotteet, jotka nousivat vuoden 2023 aikana viraaleiksi eli saivat aikaan pöhinää sosiaalisessa mediassa – ja tekivät kauppansa myös kassalla.

Nämä Mercadonan kosmetiikkatuotteet olivat suosituimmat 2023.

Deliplus Sérum Sebo-regulador Equilibrio

Sebo-regulador Equilibrio -kasvoseerumi on yksi Mercadonassa menestynemmiistä seerumeista. Se auttaa tasapainottamaan ihoa,  edistää epätäydellisyyksien poistamista ja pienentää ihohuokosten kokoa. Seerumi myös parantaa ihon ulkonäköä ja sisältää aminohappoja ja vitamiineja, kuten niasiiniamidia.

Hinta: 6 euroa.

Deliplus Termo protect -spray

Termo protect -spray on yksi Mercadonan myydyimmistä hiustuotteista. Edullinen spray suojaa hiuksia hiustenkuivaajan ja suoristusraudan lämmöltä. Auttaa vähentämään pörröisyyttä ja kosteutta. Helppokäyttöinen suojaspray suihkautetaan ja levitetään kosteisiin hiuksiin, jonka jälkeen hiukset voi kuivata ja muotoilla.

Hinta: 3 euroa.

- Mainos -

Deliplus Shampoo con frutas naturales

Herkullisen tuoksuinen shampoo vie kesään. Siinä on luonnollisia hedelmiä, joiden tuoksu pysyy täysin kyllästettynä hiuksiin. Se on erittäin halpa mutta laadukas shampoo, joka sopii kaikille hiustyypeille.

Hinta: 1,70 euroa.

 

Got2b Beach Matt -hiusvaha

Minimalistinen ja elegantti ”clean look” oli yksi vuoden 2023 kampaustyyleistä. Tiktokkaajien ja some-vaikuttajien siistin tyylin saa luotua Got2b Beach Matt -vahalla, joka on ollut Mercadonan superviraali. Suosikkivaha on edullinen ja toimiva ja luo täydellisen lopputuloksen.

Hinta: 4,95 euroa.

Vitamina C -kasvovoide SPF50

Toinen Mercadonan myydyimmistä kosteuttavista kasvotuotteista on tämä C-vitamiinia sisältävä voide. Se on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu kasvovoide, joka sisältää vihreää teetä ja provitamiinia B5, joka auttaa suojaamaan ihon suojakerrosta ärsytykseltä ja mahdolliselta punoitukselta. Suojakerroin 50.

- Mainos -

Hinta: 7 euroa.

Deliplus Facial Clean Oil

Tämä huokea kasvoöljy on todella pidetty. Se on öljypohjainen puhdistusaine, joka muuttuu vaahdoksi joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. Poistaa meikin ja epäpuhtaudet kasvoilta. Se sopii kaikille ihotyypeille ja sisältää arganöljyä.

Hinta: 4 euroa.

Sisbela Reafirm Cream

Myös tämä Sisbelan kasvovoide on noussut suosituksi Mercadonassa 2023. Se on kiinteyttävä voide, joka auttaa elvyttämään ihoa. Sitä voidaan käyttää sekä päivällä että yöllä, ja se sopii kaikille ihotyypeille.

Hinta: 5 euroa.

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...