Maailman paras keikkapaikka

Tuhatvuotinen Sohailin linna, sitä ympäröivät jyhkeät muurit sekä Välimereen viettävät nurmirinteet. Siihen rakennetaan keväisin maailman vaikuttavin konserttiareena Marenostrum Castle Park, Fuengirola.

Puitteet ovat ylivertaiset ja huipputasoa on ohjelmistokin. Viime kesänä rantalavalla vierailivat ainakin Sting, Ricky Martin ja Santana. Tulevana kesänä stagelle nousevat Bob Dylan, Rod Stewart, Richie Blackmore´s Rainbow, Scorpions, Europe ja monet muut kansainväliset superstarat.

Espanjan tähdistä nähdään Manuel Carrasco ja Izal. Ehkä yllättävää on se, että kesäkuussa tällä uniikilla areenalla esiintyy myös kolme suomalaista artistia, Tarja Turunen, Michael Monroe ja Von Hertzen Brothers.

Fuengirolan kaupunki on tehnyt jo pitkään erinomaista työtä kaupungin viihtyisyyden lisäämiseksi. Marenostrum Castle Parkin rakentaminen neljä vuotta sitten oli loistava jatkumo kehitykselle. Fuengirola on nyt muutakin kuin rantakohde. Tänne voi tulla hakemaan elämyksiä ja nauttimaan kulttuurista.

- Mainos -

Andalusian parlamentti hyväksyi viime vuonna uuden lain, joka vapauttaa elävän musiikin esittämisen tiukoista kahleista. Laki ei ole vielä virallisesti astunut voimaan, taitaa olla niin, että lopullinen ratifiointi tapahtuu vasta ensi kesän kunnallisvaalien jälkeen.

Uuden lain myötä kaupunkikuva elävöityy entisestään ja musiikki elähdyttää yhä useampia sydämiä.

Pääkirjoitus

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä tv:n musiikkiohjelma kiinnostaa eniten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...