IS: Jethro Rostedt petti verokarhua – vuosien vankeus uhkaa

Fuengirolassa viihtyvä Jethro Rostedt on saanut neljä rikossyytettä Suomessa.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Jethro Rostedt on joutumassa oikeuteen vastamaan raskaisiin rikossyytteisiin.

Ilta-Sanomat uutisoi torstaina (14.3.), että Espanjan Aurinkorannikolla nykyisin vaikuttava mediapersoona ja yrittäjä Jethro Rostedt, 47, on saanut neljä rikossyytettä.

Entinen kiinteistönvälittäjä ja tv:stä tuttu juontaja on joutunut vaikeuksiin verokarhun kanssa.

IS:n mukaan Rostedtia syytetään kolmesta törkeästä veropetoksesta sekä yhdestä perusmuotoisesta veropetoksesta. Syytteet ovat tulleet helmikuussa vireille Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa.

Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet Turussa vuosien 2016-20 välisenä aikana.

- Mainos -

Lue myös: Ilkeä siipiveikko iski – Jethro Rostedt sai pelätyn pistoksen auton ratissa: ”Vieläkin polttelee”

Yli 100 000 euron vahingot verottajalle

Jethron epäillään aiheuttaneen Verohallinnolle yli 100 000 euron vahingot antamalla taloudellisesta toiminnastaan vääriä tietoja.

Rostedtia uhkaa jopa vuosien vankeustuomio. Törkeästä veropetoksesta tuomittu henkilö voi saada minimissään neljän kuukauden ja maksimissaan neljän vuoden vankeusrangaistuksen. Oikeuskäsittelylle ei vielä ole määrätty ajankohtaa.

Rostedt kertoi Ilta-Sanomille, ettei hän ole vielä perehtynyt rikossyytteidensä sisältöön. Hän ei myöskään halunnut vahvistaa, aikooko hän kiistää syytteet.

Lue myös: Jethro Rostedt Espanjaan tulijoista: ”Rahat on loppu, ei tullut mitään”

Fuengirola.fi ei tavoittanut Jethroa kommentoimaan syytteitä.

Jethro on viime vuosina viihtynyt Espanjan Aurinkorannikolla, missä hänellä on nimeään kantava kebab-yritys Fuengirolassa, ja hän on mukana myös yökerhotoiminnassa.

Jaa tämä artikkeli
3 kommenttia
 • En usko että tulee ehdotonta ja varsinkaan vuosien tuomio

 • Nyt kun tämä suomalaisen TV kanavan esilletuoma ”kilpailun voittaja” on toinen toistaan suuremman kohun tuomana päässyt
  ” julkimoksi ” ja ns. liiketoimillaan nostettu ”menestyväksi” liikemieheksi, alkaa totuus taustalta paljastua.
  Helppohanse on elvistellä ja esittää rahamiestä, kun yrittäjänä jättää yhteiskunnalliset velvoitteensa, kuten verot ja muiden yrityksien
  laskut maksamatta.
  Velkaa on helppo tehdä ja miljoonaveloissa kaatua konkurssiin, mut kun poliisi on perässä, voi todeta, et jotain lainvastaista on tapahtunut.
  Mut eipä ko. turhaa julkimoa tommonen pikkujuttu näytä häiritsevän.
  Herääkin kysymys, missä on moraalisi Jethro Rosted ???
  Kun julkisuuteen on jo tullut, poliisi epäilee törkeitä veropetoksia, en näe kovinkaan sopivana ko. henkilön esiintyvän tämän julkaisun kolumnistina.

 • Voi aikoja ja voi tapoja. Täytyy sanoa, että veropetos on normaali- ihmisen silmissä pieni rikos. Suomen oikeuslaitoksen silmissä ihmishenki eikä terveys paina mitään, mutta auta armias, jos et omaisuuttasi jaa ilomielin verokarhun kanssa- siitä se riemu repeää. Onhan se hurjan tärkeää, että pääsemme tukemaan verovaroin poliittisia päättäjiä, isopalkkaisia virkahenkilöitä, ukrainan sotaa, naton sotia, eu-koneistoa, kaikkia muita maita kuin Suomea. Hyi, jos et halua osallistua talkoisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *