Lukuaika: Elisa Järvelä, Sami Saari ja Antti Sarpila pääsiäissunnuntain jazzeissa

Elisa Järvelä, Sami Saari ja Antti Sarpila pääsiäissunnuntain jazzeissa

Pääsiäissunnuntaina klo 18 raikaa iloiset jazz -sävelet. Andalusian Swingbandin solisteina nähdään ja kuullaan viulisti Elisa Järvelää ja soulmies Sami Saarta. Orkesterin johtajana toimii Antti Sarpila.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika
Viulisti Elisa Järvelä tuo iloa, väriä, vauhtia ja aurinkoa sateiseen pääsiäisjazziin

Elisa Järvelä on useasti ASB:n vieraana käynyt taidokas viulisti, jonka näyttävä lavapresenssi saa sekä bändin että yleisön innostumaan. Myös Sami Saaren tulkinnat jazz-kappaleista ovat saaneet erittäin positiivisen vastaanoton aina miehen vieraillessa lavalla.

Sami Saari tulkitsee pääsiäisenä jazzia.

Sambaa ja jazzia

Pääsiäisen jälkeen on jäljellä vielä kaksi jazzsunnuntaita. 7.4. lavalla on väriä ja rytmiä, kun solistina toimii Kukkis Rajalin ja hän tuo mukanaan näyttävät Costan Sambanaiset. Kevään finaali vietetään 13.4. big band -meiningillä usean puhaltajan voimin.

Kukon ovet avataan sunnuntaijazzeihin klo 16.30. Soitto alkaa noin klo 20. Lippuja voi lunastaa ovelta. Kukon keittiö on auki heti klo 16.30 alkaen. Voit tehdä myös pöytä/lippuvarauksen ennakkoon sähköpostilla osoitteeseen kukko.events@gmail.com

- Mainos -

Järvelä mukana myös runoillassa

Totta toinen puoli kutsuu lukijan raottamaan salaisuuksien verhoa, vaihtamaan kuulumisia ja kurkistamaan mystisiin näkymiin. Marja-Leena Kosken runot kertovat rakkauksista ja eroista, oman voiman löytämisestä ja kuolevaisuuden kohtaamisesta, vaikeuksille nauramisesta ja siitä, kuinka elämän kokoinen onni mahtuu ystävän kanssa jaettuun teekupilliseen.

Marja-Leena Kosken runot ovat pääosassa tiistain Runoa ja Musiikkia -illassa.

Marja-Leena Koski on viimeisen kymmenen vuoden aikana kiertänyt uteliaana maailmaa ja asunut muinaispyhättöjen Maltalla, vuonojen Norjassa, Lontoon sykkeessä ja Panaman ainutlaatuisissa pilvimetsissä. Kirjoittamalla hän etsii uusia näköaloja kokemaansa.

Elisa Järvelä on viulutaiteilija, joka on hankkinut kannukset monilla areenoilla. Nykyisin Italian Luganossa asuva Järvelä soittaa viulullaan niin klassista musiikkia, jazzia kuin poppiakin.

Tällä kertaa runon ja musiikin illassa on mukana myös Elisan äiti, viulun soiton lehtori Raila Järvelä. Tasavallan presidentti myönsi hänelle Director musices -arvonimen vuonna 2021 tunnustuksena hänen laajasta vaikutuksestaan musiikkikentässä. Lisäksi hänet on palkittu Kaustisten kansanmusiikkijuhlien mestaripelimanni arvonimellä.

Nämä kolme taiteilijaa yhdistävät voimansa Kukossa tiistaina 2.4. Runon ja musiikin iltaan kannattaa varata lippu ajoissa sähköpostilla kukko.events@gmail.com . Liput maksavat ennakkoon 15€.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *