tiistai, helmi 27, 2024

Martin Alvarado – Argentiinan tangokuningas Aurinkorannikolla

Martin Alvarado tunnetaan nykyaikaisen argentiinalaisen tangon suurlähettiläänä. Alvarado on esiintyjänä todellinen heittäytyjä. Hänen konserttinsa ovat aina täynnä tunnetta ja yleisö, varsinkin sen naispuoliset jäsenet, huokailevat ihastuksissaan.

Argentiinalaisten tangojen lisäksi Alvarado esittää useita suomalaisia sävellyksiä. Liljankukka, Tähdet meren yllä, Siks oon mä suruinen, Täysikuu ja moni muu klassikko soivat hienosti pienoisella argentiinalaisella aksentilla ja temperamentilla. Jopa Kirkan Surun pyyhit silmistäni pois on Alvaradon toimesta kääntynyt espanjaksi, samoin kuin Vesku Loirin tunnetuksi tekemä Sydämeeni joulun teet.

Suomalaisia, argentiinalaisia ja kansainvälisiä kappaleita. Niitä tarjoilee Martin Alvarado sekä Andalusian Swingbandin solistina, että yhdessä pianisti Matti Laukkasen (kuvassa) kanssa.

Lue myös: https://fuengirola.fi/tangoa-modernisti-martin-alvarado-matti-laukkanen/

- Mainos -

Alvarado esiintyy Kukossa Andalusian Swingbandin solistina sunnuntaina 3.12. Maanantaina 4.12. hänellä on Kukossa oma keikka yhdessä pianisti Matti Laukkassen kanssa. Tuolloin hän esittää tangolegenda Astror Piazzollan kappaleita. Molempiin kannattaa varata liput ennakkoon kukko.events@gmail.com .

Lue myös: https://fuengirola.fi/martin-alvarado-lauloi-suomalaisen-jouluklassikon-espanjaksi/

 

 

 

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Milloin viimeksi olet hiihtänyt?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...