Lukuaika: Sami Saari ja Jukka Eskola sunnuntaijazzien avajaisissa

Sami Saari ja Jukka Eskola sunnuntaijazzien avajaisissa

Andalusian Swingband palaa hieman normaalia pidemmältä joulutauoltaan lavalle sunnuntaina 18.2. Heti avajaisissa kattaus on todella kova. Laulavana solistina kuullaan Sami Saarta ja instrumentaalipuolella esiin nousee suomen tämän hetken kovin trumpetisti Jukka Eskola.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika

Sami Saaren ansiot soul- ja jazzlaulajana ovat moneen kertaa todistetut. Miehen lavakarisma on ainutlaatuista, Saaren kanssa sekä bändi että yleisö syttyvät.

Sami Saari ottaa taidokkaasti haltuunsa niin yleisön kuin bändin.

Jukka Eskola on suurelle yleisölle hieman tuntemattomampi hahmo, mutta jazzpiireissä mies tunnetaan hyvin. Eskola on valittu vuoden jazzmuusikoksi, saanut jazzliiton arvostetun Yrjö -palkinnon ja kerännyt muutenkin mainetta ja kunniaa runsaasti.

Jukka Eskola on Suomen arvostetuin jazztrumpetisti tällä hetkellä.

Eskolan ura on saanut myös kansainvälistä nostetta. Hänen levynsä ovat myyneet hyvin esimerkiksi Japanissa ja trumpetisti on käynyt eri kokoonpanojen kanssa konsertoimassa ympäri maailmaa.

- Mainos -

Seuraavalla viikolla (25.2.) Andalusian Swingbandin solistina kuullaan sielukasta Suzette Moncriefia. Kevään muut solistit julkistetaan sitä mukaa, kun keikat varmistuvat.

Suzette Moncriefin tulkinnoissa on tiukasti tunnetta.

Andalusian Swingband jatkaa samalla perusmiehityksellään. Bändin johtaja ja sielu on pianisti Diego Suarez. Kitaristi/laulaja Ricky Vivar on todellinen yleisön suosikkipoika ja suomalaista väriä yhtyeeseen tuo hillittömiä vetopasuunasooloja soittava Heikki Viinamäki. Bändin basisti ja rumpali ovat aina Andalusian ykkösrivin jazzmuusikoita.

Andalusian Swingband soittaa ravintola Kukossa sunnuntaisin klo 18. Liput (20€) kannattaa varata ajoissa sähköpostitse kukko.events@gmail.com .

Jukka Eskola tunnelmoi.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *