Sami Saari suomisoulin parissa lauantaina – omia ja Aki Sirkesalon biisejä

Soul taipuu suomeksi, usko pois. Jos et usko tai tiedät, että näin on, ensi lauantaina on Fuengirolassa mahdollisuus kokea todeksi suomisoulin svengi.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Sami Saari luo svengaavan tunnelman suomisoulilla. (Kuva: Teemu Laitinen)

Sami Saari on suomisoulin ehdoton kulmakivi. Saari ja Aki Sirkesalo olivat ne hahmot, jotka 90-luvulla loivat uuden musiikinlajin, suomeksi lauletun mustasta soulista kumpuavan rytmikkään suomisoulin. Nämä miehet osasivat taivuttaa ja painottaa suomen kieltä niin, että se istahti nätisti svengaaviin rytmeihin. Myöhemmin tällä saralla ovat kunnostautuneet vaikkapa Jukka-Poika ja monet suomirapin esittäjät.

Sami Saaren Hymyilen video kuvattiin Aurinkorannikolla.

Hittejäkin Samille ja Akille syntyi, yhdessä ja erikseen. Samin isoin hitti lienee hieno Ainutkertainen, mutta paljon on eetterissä soineet myös Iisimmin ja Onnen kyyneleet. Nuo kaikki kuullaan ensi lauantain keikalla ja myös Akin parhaita kuten Annoin pikkusormen, Marvin Gaye ja Mustankipee saavat sijansa illassa.

https://videobot.com/embed/nRutZ77z

Sami Saari on karismaattinen ja taidokas esiintyjä. Hänellä on harvinainen kyky saada jopa James Brownin klassikot svengaamaan pelkän akustisen kitaran säestyksellä

- Mainos -

Varaa paikkasi Sami Saaren keikalle Kukkoon lauantaille 24.2. Liput ennakkoon 15€, varaa sähköpostitse kukko.events@gmail.com .

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *