Centron puotiin uusi kauppias: Juha toteutti pitkäaikaisen unelmansa

Juha Laine otti toukokuun alusta vastuun suomalaisia ruokatarvikkeita myyvästä Centron puodista. Uusi kauppias on innoissaan ja toivottaa kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan.

Antti Pekkarinen
Antti Pekkarinen
2 min lukuaika
Juha Laine otti Centron puodin hallintaansa.

Juha Laine on Fuengirolan Centro Finlandiassa sijaitsevan Centron puodin uusi kauppias.

– Tämä on sellainen pitkäaikaisen unelman konkretisoituminen. Olemme perheen kanssa jo pidempään suunnitelleet ulkomaille lämpimään lähtöä, tämä mahdollisuus aukesi hieman yllättäen ja homma eteni nopeasti, Laine kertoo.

Laine oli tammikuun alussa bongannut jostain ilmoituksen, että Centron puoti olisi mahdollisesti myynnissä. Hän otti yhteyttä edelliseen omistajaan Maya Kallioon, joka sattui olemaan tulossa seuraavalla viikolla Suomeen matkamessuille.

– Tapasimme Mayan kanssa messuilla, ja hän esitteli kaupan toiminnan ja tärkeimmät tunnusluvut. Pääsimme hinnasta yksimielisyyteen nopeasti ja homma oli sillä taputeltu, Juha kertaa.

- Mainos -

– Otimme vaihtoajankohdaksi toukokuun alun, koska se on hieman hiljaisempaa aikaa. Pystyn rauhassa opettelemaan kaikki käytännönasiat, jotka puodin pitämiseen liittyvät. Olen nyt jo huomannut, että espanjalaiset käytännöt vaativat yrittäjältä melkoisesti perehtymistä ja sopeutumista.

Maltillisia uudistuksia

Laine lähtee uudistamaan kauppaa maltillisesti.

– Ulkoikkunoiden teippaukset ovat ensimmäinen muutettava asia. Kaupan tuotevalikoimaa kehitämme asiakaspalautteen mukaan, kaikki tutut suomalaistuotteet pidetään ehdottomasti valikoimissa.

Laineella on yrittäjäkokemusta aiemmasta elämästään. Viimeksi hän on toiminut seikkailupuisto Korkee:n yrittäjänä Helsingissä. Aiempi kokemus työelämässä liittyy hotellialaan.

– Saimme yhtiökumppanini kanssa vuokrattua seikkailupuistomme pitkäaikaisella sopimuksella, joten se pyörii kivasti omillaan. Aika moni asia elämässä on loksahdellut mukavasti kohdilleen viime aikoina.

Perhe tulee perässä

Laine tuli Aurinkorannikolle ensin yksin, perhe tulee perässä, kunhan asiat saadaan järjestymään.

– Vanhempi lapsistamme on päättänyt jäädä Suomeen opiskelemaan, nuorempi on lukiossa ja hän vielä pohtii haluaako tulla tänne vai jatkaa koulua Suomessa. Annamme hänen itse ratkaista tuon asian, mikäli hän päättää jäädä Suomeen, myös vaimoni jää sinne odottelemaan. Jos lukio Aurinkorannikolla on ratkaisu, olemme yhdessä vaimoni kanssa kaupan tiskin takana ensi syksystä alkaen.

Centron puoti sijaitsee Centro Finlandiassa osoitteessa Avenida Los Boliches 4.

- Mainos -
Centron puodin uusi kauppias Juha Laine on hankkinut valikoimiin espanjalaisia uusia perunoita ja tuoreita tillinippuja.
Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *