Lukuaika: Avoimuutta yrittäjäyhdistykseen

Avoimuutta yrittäjäyhdistykseen

Espanjan suomalaiset yrittäjät ry (ESY) uusiutuu. Yhdistyksen uusi nelihenkinen hallitus aikoo olla joka suuntaan avoin.

Antti Pekkarinen
Antti Pekkarinen
1 min lukuaika
ESY:n uusi hallitus aikoo kertoa yhdistyksen toiminnasta entistä avoimemmin. Hallituksen jäsenet vasemmalta lukien: Petra Pulkkinen, Matti Aarnio, Irina Viitala ja Minna Landen.

-Tavoitteemme on lisätä viestintäämme merkittävästi. Haluamme, että kaikki alueen yrittäjät tietävät mitä touhuamme ja tuntevat sitä kautta itsensä tervetulleeksi mukaan toimintaamme, yhdistyksen puheenjohtajana jatkava Irina Viitala linjaa.

Konkreettisesti tiedottaminen muuttuu avoimemmaksi esimerkiksi uusien nettisivujen kautta. Sivut on tarkoitus saada valmiiksi pääsiäistä seuraavalla viikolla.

-Aloitamme aktiivisen jäsenhankintakampanjoinnin. Pyrimme pitämään kynnyksen liittyä yhdistykseen mahdollisimman matalana. Esimerkiksi jäsenmaksu pidetään alhaisena, se on alimmillaan vain 50€ vuodessa, hallituksen jäsen Petra Pulkkinen sanoo.

Jäseniksi toivotaan kaikenlaisia ja kaiken kokoisia yrityksiä. ESY:n tarkoitus on tarjota jäsenilleen runsaasti erilaisia palveluja ja totta kai vertaistukea.

- Mainos -

-Lisäämme koulutustoimintaa. Meiltä löytyy hyviä kouluttajia, jotka voivat opettaa yrittäjille monia asioita lähtien juridiikasta ja markkinoinnista. Jatkamme aloittaville yrittäjille suunnattujen tietopakettien kehittämistä, ihan perustietojen saaminen yrityksen aloittamisesta ei ole aina kovin helppoa Espanjassa, Viitala muistuttaa.

Yrittäjäyhdistys järjestää säännöllisiä afterwork -tapaamisia kerran kuussa. Keväällä ja syksyllä järjestetään isommat juhlat.

Kevätjuhlat pidetään vuosittain huhti-toukokuussa. Tarkempaa infoa juhlien sisällöstä ja pitopaikasta kerrotaan piakkoin. Syksyn kauden avajaiset järjestetään aina yrittäjänpäivänä 5.9. Silloin palkitaan vuoden espanjansuomalainen yrittäjä.

ESY:n hallitukseen kuuluvat puheenjohtaja Irinan Viitala sekä jäsenet Minna Landen, Petra Pulkkinen ja Matti Aarnio. Kaikilla hallituksen jäsenillä on useamman vuoden kokemus toimimisesta yrittäjänä Espanjassa.

-Kuten huomaatte, hallituksessa on naisenemmistö, Viitala huomauttaa hymyillen.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *