Ruotsalaiset tekivät sen taas: Netflix-sarja seuraa ökyvälittäjien töitä Marbellassa

Ferrareita, helikoptereita, sikareita, riitoja ja bling-blingiä piisaa uudessa Netflixin tosi-tv-sarjassa, missä seurataan ruotsalaisia kiinteistönvälittäjiä Espanjan Aurinkorannikolla.

Jari Peltomäki
Jari Peltomäki
3 min lukuaika

Netflix on julkaissut trailerin eli lyhyen mainosvideon pian julkaistavasta uutuussarjastaan, joka sijoittuu Espanjan Aurinkorannikolle.

Kyse on ruotsalaisesta tosi-tv-sarjasta nimeltä Mäklarna i Marbella eli suomeksi Marbellan meklarit. Netflixissä se kulkee englanninkielisellä nimellä Making It in Marbella.

Kuten nimestä voi päätellä, sarja sijoittuu Marbellan luksuskiinteistökuvioihin, missä aurinkoa, loistetta ja ylellistä meininkiä riittää.

Reality-sarjassa seurataan ruotsalaisen Homerun Brokers -nimisen kiinteistönvälitysfirman työntekijöiden arkea ja juhlaa.

- Mainos -

Välittäjät paiskivat töitä ja myyvät miljoonien hintaisia kohteita varakkaille ostajille: samppanja virtaa, Ferrarit ja helikopterit ovat kulkuvälineinä ja bling-bling sanoo kassakonekin.

Netflix-sarja Mäklarna i Marbella: Eric Ebbing, Damla Yaraman, Jennifer Rocamora, Miah van de Bilt, Robert Bazo, Matias Concha, Jessica Hammargren ja Kiro Zett. Kuva: John Fornander / Netflix

”Nopeasti huipulle – ja alas”

Esittelytekstin mukaan sarja kertoo yrityksen ”nuorten välittäjien koettelemuksista heidän henkilökohtaisessa ja työelämässään”. Tietenkin mukana on juonitteluja ja riitoja, kuten näissä kiinteistörealityissä aina on.

Making it Marbella vie katsojat nuorten ruotsalaisten kiinteistönvälittäjien vilkkaaseen elämään Espanjan rikkaimmalla rannikolla, Netflix mainostaa.

– Marbellassa pääsee nopeasti huipulle, mutta yhtä nopeasti kaikki voi tuhoutua!

Entinen ruotsalainen jalkapallotähti Matias Concha on yksi Netflix-sarjan ökyvälittäjistä. Kuva: Facebook @homerunbrokers.

Ex-jalkapallotähti vaihtoi välittäjäksi

Mukana ovat sinikeltaiset, kauniit ja rohkeat välittäjät Eric Ebbing, Damla Yaraman, Jennifer Rocamora, Miah van de Bilt, Robert Bazo, Matias Concha, Jessica Hammargren ja Kiro Zett

Yksi sarjan kuuluisimmista nimistä on Matias Concha, 43, joka tunnetaan Ruotsissa myös menestyneenä jalkapalloilijana. Hän teki pitkän futisuran ja voitti muun muassa kolmesti Ruotsin mestaruuden, pelasi Saksassa Bundesliigassa ammattilaisena ja edusti Ruotsia myös maajoukkuetasolla.

Matias lopetti urheilun vuonna 2014, muutti vuonna 2017 Aurinkorannikolle pysyvästi ja alkoi kiinteistönvälittäjäksi.

Matias auttoi Haalandia ostamaan talon Marbellasta

Vanhoista konktakteista on hyötyä, sillä hän on auttanut muun muassa yhtä maailman suurimmista jalkapallotähdistä, norjalaista Erling Haalandia sekä ostamaan että myymään taloja Marbellan seudulla.

- Mainos -

– Kyllä, se on totta. On monia tunnettuja nimiä, jotka etsivät kiinteistöjä täältä ja haluavat työskennellä kanssamme, Matias kertoi taannoin.

Sarjaa on kuvattu Aurinkorannikolla viime kesänä ja alkusyksynä 2023.

Mäklarna i Marbella -sarjan on määrä saada ensi-ilta myöhemmin tänä vuonna, mutta virallista päivämäärää ei ole julkaistu.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *