Lukuaika: Andalusian kymmenestä parhaasta hotellista kolme on Málagassa

Andalusian kymmenestä parhaasta hotellista kolme on Málagassa

Maailman johtava matkailusivusto Tripadvisor on listannut kymmenen parasta hotellia Andalusian itsehallintoalueella. Eniten huippuhotelleja on Sevillassa, toiseksi eniten Málagassa.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
3 min lukuaika

Kun ottaa huomioon miten merkittävässä roolissa matkailu on koko eteläiselle Espanjalle, ei liene kenellekään yllätys, että myös majoitustarjonta on alueella hyvin moninaista. Jokaiselle budjetille ja vaatimustasolle löytyy varmasti tarjontaa.

Tripadvisor on kansainvälinen matkailusivusto, jonka käyttäjät voivat mm. kirjoittaa matka-arvosteluja ja -arviointeja matkakohteista, hotelleista ja ravintoloista ympäri maailman. Näistä arvioista sivusto on nyt listannut Andalusian maakunnan kymmenen parasta hotellia.

On huomionarvoista, ettei lista tarkoita kymmentä loistokkainta hotellia, sillä sivuston arviointiperusteissa on muitakin tekijöitä kuin pelkkä luksus. Lyömätön hinta-laatusuhde voi esimerkiksi nostaa hotellin sijoitusta merkittävästikin.

Tripadvisorin asiakkaiden arvostelujen perusteella Andalusian 10 parhaaksi arvioitua hotellia vuonna 2023 olivat:

- Mainos -

1. Hotel Gravina 51, Sevilla

Hotelli Gravina 51 on Sevillan historiallisessa keskustassa sijaitseva hotelli, jonka osoite löytyy sen nimestä. Se on arvioitu Tripadvisorissa Andalusian parhaaksi hotelliksi. Tämä hiljattain kunnostettu 1900-luvun alun kartanotalo tarjoaa kaikki mukavuudet.

2. Vincci Larios Diez, Málaga

Myös tämän hotellin nimestä saa vinkin sen sijainnista. Andalusian toiseksi parhaaksi nostettu hotelli sijaitsee osoitteessa Calle Marques De Larios 10, eli Málagan historiallisen keskustan sydämessä. Vanha ja uusi lyövät kättä tässä modernisti sisustetussa hotellissa, joka sijaitsee vuonna 1821 valmistuneessa rakennuksessa.

3. Barceló Málaga, Málaga

Tämän avantgardistisen bisneshotellin valtteihin kuuluu sen sijainti lähellä Málagan päärautatieasemaa, María Zambranoa. Ensiluokkaiset kulkuyhteydet ovat erityisesti bisnesmatkustajien mieleen, mutta ei niistä muillekaan kiusaa ole. Some-aktiivit arvostavat varmasti sitä, että hotelli mielletään yhdeksi Instagram-ystävällisimmäksi koko Euroopassa.

4. Hotel Adriana, Sevilla

Tämä hotelliksi muunnettu 1700-luvun kartano sijaitsee arvokkaimmalla alueella Sevilla historiallisessa keskustassa. Arvioijat ovat liittäneet siihen mm. sellaisia määreitä kuin ”edullista luksusta”, ”paras palvelu”, ”rentoutuminen” ja ”mukavuus”.

Lue myös: Ennätykset paukkuvat – näin kallista on hotellissa yöpyminen Espanjan Aurinkorannikolla

5. Casa del Poeta, Sevilla

Santa Cruzin kaupunginosassa sijaitseva putiikkihotelli, joka toimii 1600-luvulla rakennetussa rakennuksessa.

6. Barceló Carmen, Granada

Parhaiten sijoittunut hotelli Málagan ja Sevillan ulkopuolella. Neljän tähden luksushotelli, joka on remontoitu vuonna 2023.

7. Hotel Fernando III, Sevilla

Tämän suosikin yksi valttikorteista on hulppeilla näkymillä varustettu uima-allasalue ylemmällä terassitasanteella.

8. Gran Hotel Miramar, Málaga

Tämä vuonna 1926 avattu viiden tähden rantahotelli tarjoaa verrattomat näkymät Välimerelle, pihan puutarhoihin ja kaupungin sykkeeseen.

- Mainos -

Lue myös: Naiset hurvittelivat luksushotellissa ja jättivät tuhansien laskun maksamatta

9. Palacio de Santa Inés, Granada

Kärkikymmenikön historiallisin rakennus, joka on peräisin 1500-luvulta. Superior huoneista on suora näkymä Alhambran linnalle.

10. Hotel Rey Alfonso X, Sevilla

Kahdesta rakennuksesta muodostuva Hotel Rey Alfonso X sijaitsee kävelyetäisyydellä lukuisista merkittävistä nähtävyyksistä ja ostosmahdollisuuksista.

Jaa tämä artikkeli
1 kommentti
  • Oltiin Marraskuussa Puerto Banuksessa viikko Occidental Hotellissa. Torakoita ihan älyttömästi kylpyhuoneessa. Älkää menkö kyseiseen Hotelliin. Tämä on siis oma mielipiteeni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *