Unelma-asuntoja tv:ssä etsinyt tähtijuontaja menehtyi 50-vuotiaana keuhkosyöpään

Unelma-asunto auringon alta -tv-sarjasta tuttu Jonnie Irwin on kuollut 50-vuotiaana.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
3 min lukuaika
Jonnie Irwin menehtyi keuhkosyöpään perjantaina 2. helmikuuta. Kuva: Channel 4.

Unelma-asunto auringon alta -tv-sarjan suomalaisillekin katsojille tuttu brittiläinen suosikkijuontaja Jonnie Irwin menehtyi keuhkosyöpään perjantaina kolmen vuoden sairastamisen jälkeen. Kolmen lapsen isä oli kuollessaan vain 50 vuoden ikäinen.

Unelma-asunto auringon alta (A Place in the Sun) on yksi maailman suosituimmista matkailuohjelmista. Isossa-Britanniassa jo vuonna 2000 alkaneessa realitysarjassa tavalliset turistit etsivät juontajan kanssa ohjelman nimen mukaisesti kotia auringon alta, eri puolilta maailmaa.

Espanjan Aurinkorannikko on ollut luonnollisesti vahvasti ja usein hittiohjelmassa esillä, ovathan britit Costa del Solin suurin ulkomaalaisryhmä.

Suomessa sarja näkyy MTV:n kanavilla.

- Mainos -

Lue myös: Tv-hitissä taviksille kotia auringon alta etsivä tähtijuontaja muutti Aurinkorannikolle

Syöpä levisi aivoihin

Jonnie Irwinin sairaus diagnosoitiin vuonna 2020. Tähtijuontaja on ollut sairautensa kanssa hyvin avoin ja kertoi muun muassa viime marraskuussa, että syöpä on levinnyt hänen aivoihinsa.

– Kerromme raskain sydämin Jonnien kuolemasta, Jessica-vaimo päivitti somessa perjantaina.

– Hän kosketti niin monien elämää kiltteydellään, lämmöllään ja energiallaan. Pyydämme yksityisyyttä perheelle, joka joutuu nyt käsittelemään suurta menetystä. Suru on ääretön, ja ajatuksenne, rukouksenne ja tukenne on suuressa arvossa.

Jasmine Harman on Unelma-asunto auringon alta -ohjelman suosikkijuontaja, joka asuu Espanjan Aurinkorannikolla.

Jasmine Harmon suree ystäväänsä

Jonnien juontajakollega Jasmine Harmon otti ystävänsä menehtymisen raskaasti.

Espanjan Aurinkorannikolle Esteponaan perheensä kanssa muuttanut Jasmine julkaisi pitkän ja koskettavan muistokirjoituksen.

– Pirteä persoonasi ja tuhma huumorintajusi rikkoivat aina jään ja saivat ihmiset nauramaan. Kaikki lämpenivät sinulle ja sinulla oli uskomaton kyky olla yhteydessä ihmisiin, mikä sai heidät tuntemaan, että he olisivat tunteneet sinut vuosia, Jasmine kirjoitti.

– Tv-uramme aloittaminen yhdessä oli ilo ja etuoikeus, josta tulen olemaan ikuisesti kiitollinen. Melkein kaksikymmentä vuotta sitten, kun olimme kaksi hermostunutta uutta juontajaa (minä ehkä enemmän hermostuneempi kuin sinä!) emme tienneet tulevasta seikkailusta ja tulevasta ystävyydestä.

- Mainos -

”Elämä ei ole reilua”

Jasmine muistelee, kuinka Jonnie vuosien ajan puhui haluavansa asettua ja tulla isäksi.

– Toiveesi toteutui, kun tapasit Jessin. Et ole koskaan ollut onnellisempi kuin roolissasi kolmen mahtavimman pojan aviomiehenä ja isänä – olit legenda, juontaja kuvaa.

– Elämä ei yksinkertaisesti ole reilua. Emme voi perustella sitä; ei ole vastauksia kysymykseen miksi?
Voimme vain oppia arvostamaan jokaista halausta, jokaista keskustelua, jokaista hetkeä sillä korvaamattomalla ajalla, joka meillä on. Nauti jokaisesta hengityksestä, jokaisesta auringonnoususta ja -laskusta, älä koskaan pidä mitään itsestäänselvyytenä, sillä huomista ei ole luvattu.

– Maailma on tänään vähän synkempi ilman sinua, mutta hymyilen aina kun ajattelen sinua.

Jaa tämä artikkeli
6 kommenttia
  • What an pity.. I am a great fan of a place in the sun. He had really great sense of humour and had an ability to feel how the house hunters react the situation/house shown. Regards to all you at place in the sun from your Finnish fan (at the moment in Tenerife).
    Regards
    KP (Kari-Pekka)

  • Rest in peace. Jonnie oli tosi mukava juontaja ohjelmassa.

    • OMG ! I got A shock after hearing this, so unfair to this carismatic person who was my absolute favorit programleader. Thanks for all touching ja beatiful moments durimg this program, I miss U. Rest in peace. Johan Helsinki , Finland.

  • Osanottoni suureen suruun omaisille ja läheisille❣️ Merja-Reetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *