Ulinaa riittää

Voi perkule mikä äijä tuo trumppi! Ulisi ja valitti kuin koira kommentoidessaan Isisin laumanjohtajan murhaamista. Äijällä on mielessä vain seuraavat vaalit ja tekee mitä vain voittaakseen ne. Tässä tapauksessa äijä ampui pahasti omaan tassuunsa. Tämä voi olla vain feikkiä, koko homma vain lavastusta. Tai trumppia viedään kuin kuoriämpäriä ja Isis saa 25 miljoona dollaria avustusta USA:lta.

Ei tämä tappamisella lopu. Kyllä siellä johtaja-aineksia löytyy. Tässäkin voi olla kysymyksessä vallan vaihto USA:n avustuksella. Paikallinen juudas kavalsi johtajansa päästäkseen itse valtaan, yli parikymmentä milliä taskussa. Kyllä niillä rahoilla rakennetaan aika monia pommivöitä, toivottavasti ei kuitenkaan meille nelijalkaisille. Mitenkähän se trumppi mahtaisi ulista jos pommivyö koristaisikin oman maahanmuuttajavaimon lanteita.

En voi mitenkään olla kyseenalaistamatta virallista trumpin uutista tapahtuneesta. Niin yksityiskohtaista oli selvitys asiasta, että se tuntuu oikein käsikirjoitetulta. Melkein huvittavalta tuntuu selitys kalsareista otetusta DNA-näytteestä. Erikoista on myös tämän juudaksen asema laumanjohtajan sisäpiirissä.

- Mainos -

Isisihän on julma järjestö. Siitä ei päästä minnekään, se on totta. Mikä on terroristi, mikä ei? Aika veteen piirretty viiva, kuin tassunjäljet keväisellä hangella. Kukahan on mahtanut eniten polkea ihmisoikeuksia ja tukenut diktatuureja sekä tappanut siviilejä ja lapsia heidän kauttaan, muutamia lajitovereitani siinä ohessa? Kosto elää on pahin asia, siinä ei ole mitään rajaa.

En nyt halua mitenkään leimautua poliittiseksi nelijalkaiseksi, yhden asian takia en kuitenkaan pidä kiinalaisista

Valle

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...