Tunteita herätttävää musiikkia vanhoista suomifilmeistä

Kukkis Rajalin, Wille Rannila ja Janne Pitkänen esittävät lauluja suomalaisista elokuvista vuosikymmenten varrelta. Muistojen sävelet illassa on paljon heinälatoromantiikkaa, markkinahumua sekä tarinoita reissumiesten, kulkureiden ja katupoikien elämästä.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Ville Rannila, Janne Pitkänen ja Kukkis Rajalin aivan kuin Severi Suhonen, Tauno Palo ja Ansa Ikonen aikoinaan.

Kappaleiden välissä kuullaan taustoja niin itse lauluista, kuin niiden esittäjistä ja tietysti myös elokuvista. Myös leffoista katsellaan tunteita herättäviä otteita. Kyseessä ovat vanhat suomifilmit.

Illan aikana kuullan ainakin parikymmentä laulua, joista jokainen palauttaa kuulijan mieleen jonkin elokuvan ja siihen liittyvän muiston. Kulkurin valssi, laulu kuolleesta rakastetusta, Rovaniemen markkinoilla, Sinun silmiesi tähden, Romanssi ja Katupoikien laulu ovat kaikki meidän suomalaisten yhteistä kollektiivista kulttuurihistoriaa. Eiköhän tämän hetken hittileffan Myrskyluodon Maijankin tunnari kuulla illan aikana.

Muistojen sävelet iltaa vietetään Kukossa tiistaina 27.2. Varaa lippusi elokuvamusiikin pariin sähköpostitse kukko.events@gmail.com . Liput ennakkoon vain kympin.

- Mainos -

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *