Tom Cruise nousi ilmaan Andalusiasta – ohjasi koneensa Mallorcalle

Hollywood-tähti Tom Cruise nautti Sevillasta ja lenteli Espanjan taivaalla.

Jari Peltomäki
Jari Peltomäki
2 min lukuaika
Tom Cruise lensi Espanjan Andalusiassa omistamallaan HondaJet-suihkukoneella kesäkuussa. Tomin kuva Gage Skidmore ja lentokone kuvituskuva.

Maailman yksi tunnetuimmista Hollywood-tähdistä, megajulkkis Tom Cruise, 61, nautiskeli Espanjan Andalusian tunnelmasta viime viikon lopulla.

Medialähteet kertovat, että Top Gun -tähti vieraili Andalusian pääkaupungissa Sevillassa, missä hän vietti useamman päivän. Tarkempaa tietoa siitä, mitä Cruise andalusialaiskaupungissa touhusi, ei ole tihkunut julkisuuteen.

Se tiedetään kuitenkin, kuinka Cruise Sevillaan saapui.

Tom oli puikoissa ja lensi Sevillasta Mallorcalle

Tomppa on nimittäin yksi harvoista näyttelijöistä, jotka todella rakastavat ilmailua. Hän on ollut lisensoitu lentäjä vuodesta 1994 lähtien ja pystyy lentämään useita eri konetyyppejä.

- Mainos -

Niinpä ei ollutkaan ihme, että kuusikymppinen action-stara lenteli Espanjassa omalla lentokoneella. Tomppa oli puikoissa, kun hän lähti sunnuntaina (9.6.) Sevillasta kohti Baleaareja. Tom lensi Andalusiasta Mallorcalle ikiomalla HondaJet-yksityiskoneellaan.

Paikalliset viihdemediat uutisoivat, että Mallorcalla Cruise liikkui aurinkolaseissa ja piiloutui hatun alle välttääkseen ylenmäräistä tunnistamista.

Cruise vieraili Mallorcalla myös toukokuussa, ja julkisuudessa arvellaan, että hän suunnittelee elokuvaprojektia Baleaareilla. Cruisen työlistalla on ainakin kahdeksas osa huippumenestyksekkääseen Vaarallinen tehtävä – Mission Impossible -leffasarjaan.

Tom Cruisen sunnuntainen lento Sevillassa huomioitiin sosiaalisessa mediassa.

Cruise kuvasi Sevillassa hittielokuvan Cameron Diazin kanssa

Sevilla on muuten Cruiselle tuttu kaupunki, sillä hän oli siellä kuvaamassa vuonna 2009 Knight and Day -toimintaelokuvaa yhdessä Cameron Diazin kanssa.

Elokuvan huimat takaa-ajokohtaukset kuvattiin Sevillan historiallisessa keskustassa, mikä herätti luonnollisesti suurta kiinnostusta paikallisten keskuudessa. Hollywood-tähtien stunt-näyttelijät kuvasivat toimintakohtauksia muun muassa San Franciscon aukiolla ja Constitución-kadulla.

Kuvauksiin osallistui tuhansia ihmisiä, mukaan lukien tekninen, taiteellinen ja avustajina toimiva andalusialainen henkilöstö. Vuonna 2010 ilmestynyt romanttinen komedia kertoo salaisen agentin ja hänen tyttöystävänsä seikkailuista.

Espanjalaisuutisissa kerrotaan Tom Cruisen ja Cameron Diazin elokuvakuvauksista Sevillassa 2009.

Cruise omistaa useita lentokoneita

Tom Cruise omistaa kokoelman lentokoneita, jotka vaihtelevat vintage-hävittäjistä liikesuihkukoneisiin.

Hän on paljastanut, että hänen mieltymyksensä ilmailuun oli ratkaisevan tärkeä hänen alkuperäiselle kiinnostukselleen Top Guniin (1986).

- Mainos -

Cruisella on kokoelma lentokoneita, joihin kuuluu muun muassa toisen maailmansodan aikainen vintage-hävittäjä P-51 Mustang ja Gulfstream IV G4 -suihkukone. Matkailuasiantuntijan mukaan Cruisen laivueessa on myös muita lentokoneita, kuten HondaJet ja Bombardier Challenger 300 -suihkukone.

Espanjassa Cruise oli liikkeellä HondaJet-koneensa kanssa. Sulavalinjainen ilmakiitäjä on Honda Motor Co:n kehittämä liikesuihkukone.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *