Lukuaika: Tico! Tico! Nyt sambataan – musiikkia, tanssia ja brasilialaista ruokaa

Tico! Tico! Nyt sambataan – musiikkia, tanssia ja brasilialaista ruokaa

Nyt on aika viettää Aurinkorannikon sambakarnevaaleja! Perjantaina ja lauantaina Kukko muuttuu brasilialaiseksi tanssikeitaaksi. Tanssin ja musiikin lisäksi juhlijat pääsevät nauttimaan aidosta brasilialaisesta ruoasta.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Costan Sambanaiset ovat harjoiteelleet Tico Ticoa ja muita sambanumeroita ahkerasti.

Karnevaaleilla esiintyy molempina päivinä Costan Sambanaiset -tanssiryhmä. Kukkis Rajalinin ohjaama ryhmä on harjoitellut ohjelmistoa tiiviisti ja kaikki alkaa olla valmista.

Tanssijoiden lisäksi yleisöä viihdyttävät rytmikkäät bateria -ryhmät. Perjantaina rytmit taikoo jo viime vuodelta tuttu Sambaqua do Rio -ryhmä ja lauantaina esiintyy Brasil traditional show.

Vauhtia väriä ja eksotiikkaa, miksei myös ripaus erotiikkaa. Sitä tarjoavat Sambakarnevaalit.

- Mainos -

Ruoka on iso osa sambakarnevaaleja. Brasilialainen buffet kuuluu pääsylipun hintaan. Ruokailu huipentuu churrascoon, joka on brasilialainen lihapöytä.

Sen kuningas on picanha, eksoottinen paistiliha, joka vuollaan lautaselle. Ja yleisin juoma on totta kai Caipirinha. Lihan vuolijana miekan kanssa heiluu tänäkin vuonna Peter Rajalin.

Lue myös: Samban syke vei mukanaan

Peter Rajalin toimii ylimpänä lihanleikkaajana. Hän vuolee Picancha -paistia suoraan juhlijoiden lautasille.

Kukossa heitetään pöydät sivuun karnevaalien ajaksi. Toki istumapaikkojakin on, mutta tarkoitus on pitää porukka liikkeellä ja tanssimassa mahdollisimman paljon.

Varaa lippusi ennakkoon osoitteesta kukko.events@gmail.com . Liput maksavat 30€/pv ja hinta sisältää ohjelman, sekä brasilialaisen buffet -ruokailun.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *