Lukuaika: ”Seksileikeissä” kuollut jenkkituristi oli Espanjaan miestään paennut perheenäiti

”Seksileikeissä” kuollut jenkkituristi oli Espanjaan miestään paennut perheenäiti

Menehtyikö amerikkalainen perheenäiti raiskaus-roolileikissä vai tappoiko aviomies hänet tahallaan Málagassa? Poliisi tutkii kuohuttanutta kuolemaa Espanjan Aurinkorannikolla.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika
44-vuotias amerikkalainen perheenäiti ja opettaja menetti henkensä hämärissä olosuhteissa Málagassa, Espanjan Aurinkorannikolla. Naisen kuva: Facebook.

Espanjan Aurinkorannikolla on kuohuttanut amerikkalaisrouvan hämärä kuolema. 43-vuotias jenkkimatkailija ja kolmen lapsen äiti löydettiin kuolleena viime lauantaina (6.4.) Málagan keskustassa sijaitsevasta Airbnb-loma-asunnosta.

Naisen vajaa 50-vuotias amerikkalainen aviomies pidätettiin epäiltynä kuolemaan johtaneista tapahtumista. Viranomaiset epäilivät alunperin, että syynä murhenäytelmään saattoivat olla ”rajut seksileikit”.

Mediassa on käytetty esimerkiksi termiä ”chem sex”, joka on tiettyihin päihteisiin liittyvä käsite, johon kuuluu stimuloivan huumeen nauttiminen ja sitä seuraava intensiivinen seksin harjoittaminen.

Lue myös: Rajut seksileikit johtivat jenkkituristin kuolemaan Málagassa

- Mainos -

Harrastivat miehen mukaan raiskaus-roolileikkiä

Nyt murhenäytelmästä on paljastunut lisätietoa.

Mies on kertonut oikeudessa, että he olivat nauttineet alkoholia ja muun muassa useita tequila-paukkuja. Miehen mukaan nainen olisi myös ottanut huumaavia aineita. Tätä väitettä ei ole kuitenkaan kyetty varmentamaan.

Naisen ystävät ovat mediassa kertoneet, etteivät ”huumeet ole koskaan olleet osana hänen elämäänsä”.

Päihteiden täyteisen illan ja yön aikana he olivat miehen mukaan päättäneet kokeilla raiskaus-roolileikkiä.

Amerikkalaismies säntäsi loma-asunnosta kadulle aikaisin lauantaiaamuna klo 5.30 ja pyysi apua. Hän kertoi vaimonsa olevan tajuton. Paikalle hälytetty ambulanssi ei kyennyt enää auttamaan, vaan nainen todettiin kuolleeksi.

Vaimosta löytyi merkkejä kuristamisesta

Viranomaisten mukaan naisesta löytyi kuitenkin merkkejä kuristamisesta, ja sen takia mies pidätettiin ja häntä syytettiin kuolemantuottamuksesta.

Nyt tapausta tutkitaan sukupuoleen perustuvana väkivaltarikoksena. Viranomaiset tutkivat, tapahtuiko kuristaminen todella rajujen seksileikkien aikana vai oliko se kenties tarkoituksellinen tai ennalta suunniteltu teko.

Kolmen lapsen äiti oli muuttanut Teksasista Espanjaan

Mediatietojen mukaan nainen on kolmen jo aikuisen lapsen äiti. Hän oli muuttanut Yhdysvaltojen Teksasista Espanjan Valenciaan viime vuoden lopulla.

- Mainos -

Muuton syyksi on kerrottu se, että hän halusi ”paeta entistä elämäänsä ja miestään”. He olivat yhdessä kymmenisen vuotta. Nainen oli työskennellyt Yhdysvalloissa kuvaamataidon opettajana, mies on töissä rakennusyhtiössä. Naisen ystävät ovat kuvailleet miestä brittimediassa ”manipuloivaksi”.

Mies oli tullut huhtikuussa Espanjan Aurinkorannikolle Málagaan omien sanojensa mukaan lomailemaan ja tapaamaan vaimoaan.

Naisen ystävät ovat tosin ihmetelleet, miksi hän suostui tulemaan miehen luo Málagaan. Kommenteista voi päätellä, etteivät avioparin välit olleet ruusuisimmasta päästä.

Mies on kuitenkin väittänyt, että he kävivät kohtalokkaana lauantaina yhdessä muun muassa hevoskärryajelulla Málagassa. Poliisi tutkii aikajanaa ja tapahtumien kulkua.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *