Lukuaika: Seiska: känninen Jere Karalahti riehui Málagan-lennolla – video

Seiska: känninen Jere Karalahti riehui Málagan-lennolla – video

Ex-kohukiekkoilija Jere Karalahti joutui lopulta Helsinki-Vantaan päässä viranomaisten hoiviin.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika
Jere Karalahti. Kuva: Instagram @jerekaralahti.

Entinen jääkiekkoilija Jere Karalahti, 48, on Seiska-lehden mukaan riehunut lennolla Málagasta Helsinkiin.

Ex-kiekkotähden käytös koneessa ja myöhemmin Helsinki-Vantaan terminaalissa oli lehden mukaan niin ikävää, että viranomaiset joutuivat puuttumaan siihen.

Tapaus sattui Norwegianin iltalennolla Espanjan Aurinkorannikon Málagasta Helsinkiin toissa maanantaina (26.2.).

Lue myös: Karalahdet muuttivat Marbellaan

- Mainos -

Murskasi kanssamatkustajan aurinkolasit

Karalahden kerrotaan saaneen ”raivokohtauksen” vasta koneen laskeuduttua Helsinkiin. Hän oli matkustanut vaimonsa, fitnesstähti Nanna Karalahden ja avioparin lasten kanssa Aurinkorannikolle edellistorstaina. Perhe jäi Espanjaan, ja Jere lensi Suomeen yksinään. Nanna lapsinen palasi Suomeen vasta perjantaina (8.3.).

– Kun kone lähti rullaamaan terminaalia kohti, niin Jere sai jostain aivan käsittämättömästä syystä hepulin. Hän nappasi takanaan istuvalta mieheltä aurinkolasit ja puristeli ne kämmeniensä sisällä murskaksi, Seiska kuvailee Málagan-lennon tapahtumia.

Karalahti oli alkanut vaatia muille matkustajille tarjoamistaan juomista rahoja takaisin.

Lehti on julkaissut silminnäkijöiden kuvaamaan videon Jere Karalahden raivoamisesta lentokoneessa:

Viranomaiset vastassa terminaalissa

Seiskan mukaan Karalahti oli jatkanut möykkäämistään Helsinki-Vantaan terminaalissa, missä hän oli muun. muassa huudellut englanniksi olevansa ”kansallissankari”.

Lehti uutisoi, että poliisit ja rajavartiolaitoksen edustajat tulivat paikalle ja ottivat Jeren hoiviinsa. Itä-Uudenmaan poliisi vahvistaa häiriötehtävän Seiskalle.

Jere Karalahti oli aikanaan huippupuolustaja. Hän pelasi Suomen maajoukkueessa, KHL:ssä, SM-liigassa ja NHL:ssä, mutta toisaalta hänen uraansa varjosti muun muassa kiinnijäänti doping-testissä heroiinin ja kannabiksen käytöstä.

Jaa tämä artikkeli
1 kommentti
  • Mitä halutaan ymmärtää ”uran varjostamisella”? Sitä, ettei Jere, huolimatta upeasta seura- ja maajoukkueurastaan noussut vielä sille tasolle, minne rahkeet olisivat todennäköisesti riittäneet vai sitä, että sai nimensä lehteen tällaisen paheksuttavan asian johdosta?

    Kyllä kai se oli lähinnä käsistä ryöstäytyvä ryyppääminen, halu bailata ja kieltäytyminen NHL:n ääriholhoavasta kuntoutus-/tarkkailuohjelmasta joka esti Jereä lunastamasta täyttä potentiaaliaan käyttönsä viimeksi mainitun sulkiessa ovet maailman parhaaseen kiekkoliigaan.

    Nämä ajatukset vain katsottuani dokumenttisarjan Jere Karalahdesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *