Pariskunta ei suostunut lopettamaan seksiä Espanjan-lennolla: poliisi vastassa kentällä

Lentoemännät yrittivät tuloksetta saada keski-ikäisen parin keskeyttämään sekstailun istuinpaikoillaan Lufthansan lennolla.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika
Puolalaispari harrasti seksiä Lufthansan lennolla Espanjan Alicantesta Saksan Müncheniin 19. kesäkuuta. Kuvituskuva.

Espanjan lentoturvallisuusvirasto (Aesa) kertoo, että Espanjaan suuntautuville lennoilla tapahtuvat vaaratilanteet ja välikohtaukset ovat lisääntyneet viime aikoina huolestuttavasti.

Viraston antamien tietojen mukaan henkilökunnan tai jopa poliisiviranomaisten väliintuloa vaativia tilanteita taivaalla tapahtuu lähes päivittäin. Määrän kasvu johtunee osaltaan myös siitä, että lentomatkustus Espanjaan on kasvanut merkittävästi.

Espanja on lyömässä tänä vuonna kaikkien aikojen matkustajaennätykset. Virallisten tilastojen mukaan Espanja vastaanotti 38,7 miljoonaa matkustajaa vuoden 2024 viiden ensimmäisen kuukauden aikana (tammi-toukokuu), mikä on 13,6 prosenttia enemmän kuin vastaavana ajanjaksona vuonna 2023.

Viime vuonna vuoden kokonaismatkustajamäärä 85,1 miljoonaa, joten tuon luvun odotetaan rikkoontuvan tänä vuonna selvästi.

- Mainos -

Lue myös: Naismatkustaja kävi lentoemännän kimppuun – Málagan-kone keskeytti laskeutumisen

Seksipari ei välittänyt lentoemäntien kehotuksista

Lentojen välikohtaukset päätyvät yhä useammin myös median otsikoihin. Tuorein esimerkki on pitkin Eurooppaa uutisoitu tapaus Lufthansan lennolla Espanjan Alicantesta Saksan Müncheniin.

Alicante sijaitsee Costa Blancan rannikolla, missä on myös runsaasti suomalaisasutusta. Aurinkorannikolta sinne on runsaan viiden tunnin ajomatka.

Saksalaisyhtiön lennolla LH1849 juhannuksen alla 19. kesäkuuta matkusti noin nelissäkymmenissä oleva puolalainen pariskunta.

Lue myös: Käsirysy Málagan-koneessa: poliisi poisti nuoret riitelijät lennolta Tuhkolmaan

Brittiläisen Daily Mail -lehden mukaan pari intoutui harrastamaan seksiä istuinpaikoillaan lentokoneessa ja vaikka lentoemännät toistuvasti kehottivat puolalaisia lopettamaan seksin, he jatkoivat intohimonsa pauloissa.

Pariskunta kävi niin kuumana, että he huusivat ja ”loukkasivat” lentohenkilökuntaakin. Niinpä lentokoneen kapteeni otti yhteyttä Saksan liittovaltion poliisiin, ja poliisit nousivat koneeseen sen laskeuduttua ja pidättivät pariskunnan. Heitä uhkaa nyt rikossyyte.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *