Lukuaika: Poika murhasi äitinsä uuden miehen Marbellassa – oma isä avusti

Poika murhasi äitinsä uuden miehen Marbellassa – oma isä avusti

Sekä isälle että pojalle vaaditaan 17 vuoden vankeutta Espanjan Aurinkorannikolla.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika
Murha tapahtui Marbellassa kesäkuun 15. päivä 2022. Kuvituskuva.

Espanjan Aurinkorannikolla tapahtui synkkä veriteko, kun nuorehko mies puukotti syytteen mukaan oman äitinsä uuden miesystävän kuoliaaksi Marbellassa.

Pojan isä avusti murhassa, ja nyt syyttäjä hakee molemmille 17 vuoden vankeusrangaistusta.

Murhenäytelmää käsiteltiin oikeudessa huhtikuun alussa.

Virallisen syytekirjelmän mukaan syytetyillä eli 30-vuotiaalla pojalla ja isällä oli ”huonot välit” naisen uuden kumppanin kanssa. Kaikki asuivat aiemmin samassa rakennuksessa Marbellan Mirafloresin kaupunginosassa, mutta uusi miesystävä vei äidin Ojénin kaupunkiin, koska yhteiselo oli niin hankalaa.

- Mainos -

Lue myös: Mijasissa murhasta syytettyjä uhkaa yhteensä yli 128 vuoden vankeus

Isä työnsi ja poika puukotti

Syyttäjän mukaan murha tapahtui kesäkuussa 2022 keskellä päivää, kun uhri meni tapaamaan kumppaniaan heidän entiseen asuntoonsa Marbellassa.

Syytetyt näkivät hänet ja tulivat ulos asunnosta aseistautuneina keittiöveitsellä ”miehen elämän päättämistarkoituksessa”, syyttäjän kirjallisen lausunnon mukaan.

Isä ja poika kohtasivat uhrin, kun hän oli poistumassa rakennuksesta ja ”aiemmin suunnitelmansa mukaisesti” isä työnsi miestä ja sai tämän menettämään tasapainonsa. Heti perän poika puukotti miestä rintaan.

Lue myös: Norjalaisen Annen, 21, murhaajaksi epäilty löytyi – antoi huumeita ja jätti ruumiin jalkakäytävälle

Syyttäjä korostaa, että uhri ei voinut puolustautua. Hän käveli noin 50 metriä, kunnes kaatui maahan, koska puukotus oli osunut hänen sydämeensä.

Syyttäjä pitää sekä isää että poikaa yhteisvastuullisina murhasta ja vaatii molemmille 17 vuoden vankeusrangaistusta sekä 20 000 euron korvausta kullekin vainajan neljälle sisaruksista.

- Mainos -
Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *