Baari paljastui huumeluolaksi Fuengirolan Suomi-alueella – marihuana kärysi poliisien nenään

Poliisipartio haistoi Los Bolichesissa huumeen käryä.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Poliisi takavarikoi baarista pusseittain kannabissavukkeita ja käteistä. Kuva: Policía Local Fuengirola.

Fuengirolan paikallispoliisin partio oli rutiinikävelyllä tiistai-iltapäivänä (25.6.) Los Bolichesin kaupunginosassa, joka tunnetaan myös Espanjan Aurinkorannikon Fuengirolan Suomi-alueen ytimenä. Alueella on runsaasti suomalaisia yrityksiä ja asukkaita.

Kun partio ohitti Avenida Los Bolichesin ja Lope de Vega -kadun kulmauksessa sijaitsevan baarikiinteistön, poliisit havaitsivat voimakkaan marihuanan hajun leijuvan kuppilasta. Huumekäry oli tässä siis kirjaimellinen, kaikin puolin.

Todettakoon, että kyseinen baari ei liity suomalaisiin mitenkään.

Lue myös: KRP:llä huumeisku Málagassa – mittavia kiinniottoja Espanjassa

- Mainos -

Poliisit astuivat sisään pilveltä haisevaan 40 neliömetriin, joka viranomaistiedotteen mukaan toimi ”eräänlaisena pubina”.

Huumeluolaksi osoittautuneen baarin pitäjä kieltäytyi esittämästä mitään asiakirjoja tai toimintalupia, ja niinpä poliisit suorittivat tiloihin tarkastuksen ja löysivät sangen runsaasti laittomia huumausaineita.

Fuengirolan paikallispoliisin (Policía Local) mukaan huumebaarista löytyi mm. 180 kannabissavuketta jaettuna 90 pussiin, 164 grammaa marihuanaa, 361 grammaa hasista, 97 euroa käteisenä, kolme digitaalista vaakaa, datapuhelin ja kaksi veistä.

Niinpä tarkkanenäiset espanjalaispoliisit pidättivät baarinpitäjän, ja häntä odottavat rikossyytteet

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *