Myrskyluodon Maija suosittu Aurinkorannikolla – Kaksi lisänäytöstä myyntiin

Tiina Lymin ohjaama Myrskyluodon Maija -elokuva rikkoo katsojaennätyksiä Suomessa ja on suosittu myös Aurinkorannikolla.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika
Myrskyluodon Maija on noussut valtavaksi ilmiöksi Suomessa elokuvan myötä. Sen saavuttamaa asemaa voinee kohta kutsua kansalliseepokseksi.

Fugen elokuvan ystävät (FEY) laittoi viime viikolla myyntiin kolme näytöstä elokuvasta. Liput menivät hetkessä, muutamassa päivässä kaikki paikat oli myyty loppuun.

-Onhan tämä positiivinen yllätys, vaikka arvelinkin menestystä myös Fuengirolassa tulevan, FEY:n puuhamies Marko Leino iloitsee.

Liput lisänäytöksiin

Leino sai neuvoteltua elokuvateatteri Alfilin kanssa pari lisänäytöstä. Myrskyluodon Maija näytetään myös tiistaina 20.2. klo 16.00 ja lauantaina 24.2. klo 12.00.

- Mainos -

Liput lisänäytöksiin tulivat myyntiin torstaiaamuna. Lippuja saa ravintola Kukko Eventsistä ma-pe klo 11-15  ja ravintola Uusi Reflasta klo 12-22.

Linus Troedsson näyttelee Jannen roolin Tiina Lymin ohjaamassa Myrskyluodon Maijassa

-Jo ostetut liput täytyy käyttää niihin merkittynä ajankohtana. Päivää ei esimerkiksi voi vaihtaa, koska näytökset ovat loppuunmyytyjä. Lipuilla ei siis ole vaihto- tai palautusoikeutta, Leino muistuttaa.

LUE MYÖS: MYRSKYLUODON MAIJA, VUOSIKYMMEN ELOKUVATAPAUS

Suomessa jo 200.000 katsojaa

Suomessa Myrskyluodon Maija rikkoo myös monia ennätyksiä. Sen on tällä hetkellä nähnyt yhteensä noin 200.000 ihmistä ja suosio tuntuu jatkuvan. Viime vuoden hittileffa, Aki Kaurismäen Kuolleet lehdet on vielä noin 100.000 katsojaa edellä, mutta on todennäköistä, että Maija kiilaa kevään aikana Kuolleiden lehtien ohi.

Kaikkien aikojen katsotuin suomalainen elokuva on Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas. Se on ainoana kotimaisena elokuvan rikkonut miljoonan teatterikatsojan rajapyykin. Maijalla on siihen vielä matkaa, mutta mahdoton ei tuokaan tavoite ole, niin väkevä ilmiö elokuvan ympärille on Suomessa muodostunut.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *