Asuntojen hinnat edelleen nousussa

Asuntojen hinta jatkaa voimakasta nousuaan Málagan maakunnan alueella. Aurinkorannikolla ja sen ympäristössä hinnat olivat tammikuussa noin 20% korkeammat kuin vuotta aiemmin.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Benahavís on yksi koko Espanjan asuntomarkkinoiden kalleimmista kaupungeista.

Asuntoportaali Fotocasa on julkaissut tilastojaan, ja niistä käy ilmi, että Málagan maakunnassa myyntiin tulevien asuntojen keskimääräinen neliöhinta on 3.337 euroa. Maakunnan pääkaupungissa Málagassa kesihinta on vielä hieman korkeampi, 3.384 euroa neliömetriltä.

Maakunnan – ja itse asiassa koko Andalusian itsehallintoalueen – korkeimmat neliöhinnat löytyvät Benahavísin kunnasta, missä asuntojen keskihinta on jo 4.771 euroa neliöltä. Hinnassa on nousua yli 40% vuodentakaisesta.

Andalusian itsehallintoalueen maakunnista Málaga on asuntojen hinnoissa ylivoimaisesti kallein. Täällä keskimääräinen neliöhinta on 3.337 euroa, kun seuraavina tulevat Granada (1.909 euroa/neliö), Cádiz (1.839 euroa) ja Sevilla (1.807 euroa).

- Mainos -

Andalusian halvimmat asunnot löytyvät Jaénin maakunnasta. La Carolinan kaupungissa keskineliöhinta on 636 euroa ja Torreperogilissa 637 euroa.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *