Lukuaika: Mies tukehtui lihanpalaan kesken lounaan Málagassa

Mies tukehtui lihanpalaan kesken lounaan Málagassa

Keski-ikäinen uhri oli ravintolassa isänsä kanssa.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Ravintola Richard sijaitsee Espanjan Aurinkorannikolla Málagassa. Kuvan liha-annos ei liity tapaukseen.

Espanjan Aurinkorannikolla Málagassa tapahtui murheellinen kuolemantapaus viime maanantaina (25.3.), kun 46-vuotias mies menehtyi tukehtumalla lihanpalaan.

Viranomaisten mukaan murhenäytelmä sattui iltapäivällä kello kahden maissa Richard-nimisessä ravintolassa Andarax-kadulla Cruz del Humilladeron kaupunginosassa Málagassa.

Keski-ikäinen mies oli nauttimassa lounasta isänsä kanssa, kun hän alkoi yhtäkkiä tuntea hengitysvaikeuksia. Alustavien tietojen mukaan mies oli juuri laittanut suuhunsa palasen lihaa, joka todennäköisesti tukki uhrin hengitystiet ja aiheutti tukehtumisen.

Viranomaiset odottavat kuitenkin vahvistusta kuolinsyystä virallisista ruumiinavaustiedoista.

- Mainos -

Asiakkaiden joukossa sattui olemaan lääkäri, joka riensi välittömästi avuksi. Vaikka lääkäri teki miehelle Heimlichin otteen, se ei enää auttanut.

Paikalle saapuivat ambulanssin lisäksi paikallispoliisit sekä Kansallisen poliisin konstaapelit. Poliisilähteet vahvistivat, että kaikki viittaa ruoan tukehtumiseen kuolinsyynä.

Vastavaavanlaisia tukehtumiskuolemia on koettu aiemminkin, mutta ne ovat sangen harvinaisia. Viime syyskuussa 42-vuotias mies kuoli Málagassa pidetyssä grillaustapahtumassa tukehtumalla lihanpalaan.

Espanjalaismedia tietää, että syyskuussa liha taas koitui 78-vuotiaan miehen kohtaloksi Madridissa, kun uhri tukehtui illallistaessaan ravintolassa.

Jaa tämä artikkeli
2 kommenttia
  • Mukavaa lukea ,erikoisesti Pääsiäisen juhlasta. Terveiset ,Rovaniemeltä.21v.asustelin siellä.

  • Mukavaa lukea ,erikoisesti Pääsiäisen juhlasta. Terveiset ,Rovniemeltä.21v.asustelin siellä.Mökki kutsuu kesän viettoon Kemijärvelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *