Lukuaika: Marion Rung iloitsi Fuengirolassa: ”Olen niin onnellinen” – katso videot

Marion Rung iloitsi Fuengirolassa: ”Olen niin onnellinen” – katso videot

Marion Rung, 77, nautti täysin rinnoin Fuengirolan-juhlakonsertistaan ja kertoi olevansa onnellinen, että saa vielä tehdä rakastamaansa työtä.

Iskelmälegenda Marion Rung hurmasi kuulijat lauantai-iltana (21.10.) Fuengirolan Palacio de la Pazissa pidetyssä juhlakonsertissaan Espanjan Aurinkorannikolla.

Seitsemällä vuosikymmenellä suomalaisia viihdyttänyt Marion antoi lavalla kaikkensa ja vähän enemmänkin: Aurinkorannikon suomalaiset saivat nauttia Marionin tulkinnoista puolentoista tunnin hittiputken verran. Laulaja oli itsekin yllättynyt ajankulusta.

– Hyvänen aika, vedinkö tosiaan puolitoista tuntia? Minulla oli niin hauskaa lavalla. Yleisö oli mahtava, tunnelma lämmin ja viihdyin estradilla kerrassaan hyvin, hyväntuulinen Marion päivitteli 50 vuotta Tom Tomista -juhlakonserttinsa jälkeen.

Mirka Dojan ja Marion Rung Fuengirolan-juhlakonsertin jälkeen Palacio de Paz -salissa 21.10.23.

Marion veti lopussa useammankin ylimääräisen numeron, muun muassa pari itselleen rakasta kansanlaulua. Yllättipä iskelmätähti vetämällä jopa pätkän Euroviisusensaatio Käärijän Cha Cha Cha -hittiä!

- Mainos -

Marion esiintyi monilahjakkaan säestäjänsä Mirka Dojanin kanssa. Mirka ansaitsi kaikki saamansa kehut: taiturilta sujui niin taustalaulu kuin säestyskin.

Suomalaisen musiikin lokakuinen juhlailta Fuengirolassa oli hieno: Rauhanpalatsi oli täynnä hittejä ja nostalgiaa, Mikko Alatalo lämmitteli  tuttuun tapaansa hienosti ja Costan Sambanaiset panivat parastaan. K40 Megadiscossa taas päästin laittamaan vielä kannat kattoon Party Fellowsin kera. Illan juonsi lämminhenkiseen tyyliinsä Eeva Malin.

KATSO videolta Marion Rungin klassikkohitti Eviva Espanja Fuengirolassa 21.10.23:

 

”Tunsin pelkkää rakkautta”

Yleisö otti Marionin lämpimästi vastaan. Monet konserttikävijät ihastelivat Marionin taitoa tulkita ja eläytyä. Myös vuosikymmenten myötä syventynyt äänenväri ja -käyttö saivat kiitosta.

– Olen kiitollinen, että ääneni yhä soi ja toimii, Marion totesi.

– Ja ennen kaikkea olen onnellinen, että saan yhä vanhoilla päivilläni tehdä rakastamaani työtä. Estradi on kuin toinen kotini. Siksi on upeata, että pääsen vielä viihdyttämään ihmisiä Espanjaankin saakka.

- Mainos -

Marion kehui Fuengirolan yleisöä.

– Kannustus, lämpö ja aito kiinnostus välittyivät lavalle asti. Artisti kyllä aistii katsojien tunnelmat. Nyt tunsin pelkkää rakkautta alusta asti!

KATSO videolta Marionin tulkinta Jos voisin laulaa -kansanlaulusta 21.10.23 Fuengirolan Palacio de la Paz:

”Myrskyn ajan nukuin sikeästi”

Marion ehti viettää Espanjan Aurinkorannikolla vain muutaman päivän. Hän saapui Fuengirolaan torstaina.

– Olen positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka kaunista ja siistiä täällä onkaan. Emme ehtineet kovin kaukana käydä kiertelemässä, mutta jo Fuengirolan rannikko ja kaupungin kujat hurmasivat minut, Marion ihasteli.

– Sääkään ei haitannut. Torstaisen myräkän ajan nukuin sikeästi hotellissani.

Lue myös: Esiintymistä rakastava Marion Rung, 77, tykkää Espanjasta – mutta kaihtaa kuumuutta ja Kanariaa

Espanja on Marionille tuttu paikka, vaikka hän kuumuutta kaihtaakin.

- Mainos -

– Nyt kun pääsin tänne paikan päälle, niin muistelen esiintyneeni Los Pacosissa joskus 1980-luvulla. Minulla oli ihan orkesteri silloin mukana.

”Esiinnyin Los Pacosissa 1980-luvulla”

Sunnuntaina Marion viettää ansaittua vapaapäivää.

– Superhienon konserttitunnelman jälkeen on ihanaa tänään ”olla vaan”, Marion päivittää.

– Käytiin Mirkan kanssa aamiaisella, jossa tarjolla oli ”ihan mitä vaan”. Käytiin kaupassa ja ostettiin vettä. Nyt vitamiinit ja vielä pientä huilimista.

Suomeen Marion palaa maanantaina aamukoneella. Edessä on iso Yhdessä-konserttikiertue Lea Lavenin, Markku Aron ja Kai Hyttisen kanssa. Kiertue käynnistyy vuodenvaihteessa ja kestää pitkälle ensi vuoden puolelle.

 

Artikkelin kirjoittaja

Jari Peltomäki
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...