Lukuaika: Esiintymistä rakastava Marion Rung, 77, tykkää Espanjasta – mutta kaihtaa kuumuutta ja Kanariaa

Esiintymistä rakastava Marion Rung, 77, tykkää Espanjasta – mutta kaihtaa kuumuutta ja Kanariaa

Iskelmälegenda Marion Rungille Espanja on tuttu maa. Hän iloitsee Fuengirolan-konsertistaan ja siitä, että ”keikkaa ja kysyntää on enemmän kuin pitkään aikaan”.

Marion Rung, 77, muistelee lomailleensa Espanjassa ensimmäisen kerran Mallorcalla 1960-luvulla. Baleaarien saarista hän on mieltynyt myös Menorcaan.

– Barcelonassa ja Málagassa olen viettänyt kaupunkilomia, mutta Kanariansaarilla en ole käynyt koskaan, Marion yllättää.

– Olen pitänyt Kanariaa mielessäni aina niin turistien täyteisinä saarina. Siksi se ei ole minun juttuni.

Marion paljastaa inhoavansa liiallista kuumuutta.

- Mainos -

– En ole helteiden ystävä lainkaan. Siksi en ole oikeastaan koskaan haaveillut esimerkiksi muutosta etelän maille. Viihdyn hyvin neljän vuodenajan Suomessa.

Lue myös: Marion Rungin Fuengirolan juhlakonsertin liput nyt myynnissä!

Marion Rungin ihailijakuva ”77”-levyn ajoilta vuodelta 1977. Albumi toi Marionille kuudennen kultalevyn.
Ajan Sävel -lehti esitteli 16-vuotiaan ”omenankukkaihoisen” Marionin viisuvaatetusta 1962, jolloin Marion edusti Suomea Euroviisuissa Tipi-tiillä.

”Jokainen esiintyminen on yhtä juhlaa”

 Lokakuussa Fuengirolassa on sopiva sää, kuin keskikesällä koti-Suomessa.

– Näin olen ymmärtänyt. Olen aivan innoissani päästessäni esiintymään suomalaisille Espanjan Aurinkorannikolla. Tuntuu, että minulla on nykyään kysyntää enemmän kuin pitkään aikaan ja jokainen esiintyminen on yhtä juhlaa, hyväntuulinen Marion kuvailee.

Fuengirolassa Marion muistelee käyneensä esiintymisen kerran aikaisemmin, mutta siitä on aikaa.

– Olisikohan ollut 1980-luvun lopulla? En ole ihan varma. Sen verran monta tuhatta keikkaa on tullut tehtyä.

Marion on kiertänyt kesästä asti 50 vuotta Tom Tomista -juhlakiertueensa merkeissä. Rauno Lehtisen säveltämä Tom Tom Tom  on yksi Marionin kestohiteistä, jolla hän sijoittui Euroviisuissa vuonna 1973 kuudenneksi. Sijoitus oli Suomen viisuhistorian paras useita vuosikymmeniä.

Lue myös: Marion Rung syksyn FugeFiestan vetonaula

- Mainos -

”Konsertissa käyn läpi elämääni”

16-vuotias Marion edusti Suomea Euroviisuissa jo vuonna 1962 kappaleella Tipi-tii ja tuli hienosti seitsemänneksi. Ikivihreäksi muodostunut Tipi-tii oli Marionin läpimurto suomalaiselle iskelmätaivaalle.

– Olen nauttinut suunnattomasti tästä juhlakiertueesta. Olen myös saanut paljon positiivista palautetta ja iloinnut siitä, että yleisö on tykännyt. Käyn juhlakonsertissa läpi elämääni ja uraani, myös Fuengirolassa.

Laulaja esiintyy yhdessä säestäjänsä Mirka Dojanin kanssa. Konsertin tunnelma on intiimi, lämmin ja helposti lähestyttävä.

Marion sanoo ymmärtäneensä, että lipunmyynti Fuengirolan-juhlakonserttiin on käynyt vilkkaasti, joten hän kannustaa kaikkia ostamaan lipun ajoissa, jotta halukkaat mahtuvat Palacio de la Paziin sisälle.

Keikkaa kestotähdellä riittää, sillä vuodenvaihteen alla käynnistyy mittava Yhdessä-kiertue, missä Marion konsertoi yhdessä Lea Lavenin, Markku Aron ja Kai Hyttisen kanssa pitkälle kevääseen asti ulottuvalla kiertueella.

Voit varata liput ennakkoon tästä (Lippu.fi).

- Mainos -

Marion on onnellinen tuplamummi

Marion on viihdyttänyt suomalaisia seitsemällä vuosikymmenellä. Hän on ollut julkisuudessa ja iskelmätaivaan tähtenä 60-luvun alusta asti. Samalla hän on elänyt omaa arkeaan ja elämäänsä äitinä.  Kuten kaikilla ihmisillä, vuosikymmenten varrella elämään mahtuu alhoja ja nousuja.

Marion on kertonut, kuinka 1980-luvulla joutui turvautumaan sosiaalitoimistoon apuun, kun hän sinnitteli pienen Nina-tyttärensä kanssa.

Nina on nyt 41-vuotias työssäkäyvä perheenäiti, jolla on kaksi lasta. Marion on siis ylpeä ja onnellinen tuplamummi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Marion Rung (@marionrung) jakama julkaisu

Somen aktiivisin naistähti

77-vuotiaana Marion on yhä hyvin aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Hänellä on kymmeniätuhansia seuraajia Facebookissa ja Instagramissa.

– Olen varmaan ikäisistäni naislaulajista Suomen aktiivisin somettaja, hän nauraa.

– Minusta on kiva jakaa seuraajilleni pisaroita arjestani. He ovat kuin minun kavereitani. Ja kaikkihan tämä on yhteistyötä yleisön kanssa. Aivan kuin konserteissa.

Marion Rungin 50 vuotta Tom Tomista -juhlakonsertti lauantaina 21.10. klo 16 Fuengirolan Palacio de La Paz (Rauhanpalatsi). Lippuja alk. 44€ lippu.fi sekä tapahtumaravintola Kukosta.

Tarjolla myös vip-lippuja, jotka sisältävät herkullisen buffet-illallisen sekä sisäänpääsyn samana iltana la 21.10. klo 21 alkavaan K40 Megadiscoon feat. Party Fellows (osta discoliput erikseen tästä).

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...