Maijalassa vietettiin viisivuotissynttäreitä

Vapaaehtoisvoimin toimiva ystäväntupa Maijala Los Pacosissa on tuonut iloa ja apua Aurinkorannikon suomalaiseen elämään jo viiden vuoden ajan.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Ystäväntuvan seinät pullistelivat juhlakansasta. (Kuvat: Netta Lumikki)

Ystäväntupa Maijala on vapaaehtoisvoimin toimiva, voittoa tavoittelematon sitoutumaton yhdistys, joka tarjoaa monenlaista toimintaa pitkin viikkoa. Maijalan tiloissa Avenida de Los Pacos 4:ssä on omat kokoontumisajat mm. miesten illalle, sururyhmälle ja partiolle. Samoin pienemmille lapsille on tarjolla muskaritoimintaa.

Yhtenä tärkeänä osana Ystäväntupa Maijalan toiminnassa on joka torstai seniorikerho omaishoidettaville.

– Se on tarkoitettu omaishoidettaville, mutta ennen kaikkea se on tärkeä heidän omaishoitajilleen. He voivat silloin tuoda hoidettavan meille klo 10-15, ja näin he voivat saada viisi tuntia omaa aikaa, Ystäväntuvan perustaja ja emäntä Maija-Leena Segersvärd.

Ystäväntuvan perustaja Maija-Leena Segersvärd iloitsi yhdistyksen viisivuotisesta menestyksestä.

Segersvärdin ohella Maijalan toiminnan keskiössä on noin puolentusinaa vapaaehtoista, joiden pyyteetön työ mahdollistaa yhdistyksen toiminnan. Ystäväntuvan tuotolla tuetaan lapsi- ja perhetyötä Melillassa.

- Mainos -

Lauantaina 23. maaliskuuta Maijalassa oli juhlapäivä, kun vietettiin yhdistyksen viisivuotissynttäreitä.

– Päivä sujui oikein hienosti. Väkeä kävi kaikkiaan seitsemisenkymmentä. Meillä oli kakkukahvit ja karjalanpiirakkaa, ja tietysti arpajaiset. Lisäksi runoilija Marja-Leena Koski esitti omia runojaan, Segersvärd kertasi juhlapäivän tapahtumia.

Pöytä oli koreana juhlien kunniaksi.

Lisätietoja Ystäväntupa Maijalasta ja sen toiminnasta löytyy yhdistyksen Facebook-sivulta osoitteesta facebook.com/YstavanTupa/.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *